Pajzsmiriggyel kezelt anyukák, ti milyen terhes vitamint szedtetek? Folsavat, e-vitamint esetleg? Vagy mást?
Elevitet, ebben állapodott meg az endokrinológusom és a nőgyógyászom
egyebet nem szedtem mellé, mind a két babánk az első hónapban megfogant, elevitet is csak onnantól szedtem, hogy kiderült a terhesség
basedow-kórral kezelnek 18 éves korom óta, az első szülésem 28 évesen volt, a második 29 évesen
basedow kórom van nekem is, kezelnek. A jód tartalma miatt kérdeztem a vitaminokat. Orvosaimat még nem kérdeztem erről, oda cask 1 hónap múlva megyek.
szóval, úgy tudom, jódos dolgokat nem szabad szedni, neked mit mondott az orvosod?
Alulműködik a pm nálam is. Nem is estem teherbe, észrevették, kaptam rá gyógyszert és most van egy 1 évesem.
Én is megyek 3 havonta vv-re, azóta is szedem a gyogyit, mert nagyon ugrándoznak az értékek.
A terhesség előtt, majd a 12. hétig femibiont szedtem, aztán meg laedevitet. Mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!