Reggelente hányingerem van, megutáltam valamiért a kávét, nagyon kívánós lettem az utóbbi napokban és feltűnően sokat alszom, terhes lennék?
Figyelt kérdés
most volt meg a havim, érdemes lenne tesztelnem?2012. szept. 3. 16:32
1/3 anonim válasza:
Ha megjött a menstruációd akkor nem hiszem de azért csinálj egy tesztet hogy megnyugodhass!
2/3 anonim válasza:
Tesztelj,azzal nem vesztesz semmit.
3/3 anonim válasza:
Bocsi, de minek emelted ki a kérdést? 5 nap alatt nem sikerült csinálnod egy tesztet? Ha most múlt el a havid, valószínű nem vagy terhes.
Elnézést mindenkitől, de én ezektől a bugyuta kérdésektől agybajt kapok! Tegnap megjött, azért lehetek terhes? Most múlt el, azért lehetek terhes?? Nem szexeltünk egész hónapban, azért van rá esély, hogy összejött a baba??
Én értem, hogy nagyon vágynak babára, én is nagyon vágytam. 2 évet vártam a kisfiamra, na de azért az ésszerűség határain belül maradtam.
Még egyszer bocsi a kirohanásomért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!