Mennyi ideje dolgoztál a munkahelyeden, mikor bejelentetted, hogy terhes vagy?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 15:29
5/22 anonim válasza:
4 éve, de nem lepődtek meg. Főleg, hogy előtte 2 hónappal volt az esküvőnk.
Épp hogy hazajöttünk nászútról teherbe is estem. Az orvos pedig nem engedte, hogy dolgozzak. Így végig itthon voltam veszélyeztetettként.
Most múlt 1 éves a lányunk, de szeretnénk majd egy második gyermeket is.
Viszont 1 évet azért dolgoznék legalább. Ezt már bejelentettem a főnöknek, aki jövő októbertől vár vissza a megszokott kényelmes fotelembe.
Szerencsés vagyok, mert hiányszakmában dolgozom, ami miatt kevés olyan embert tud alkalmazni, aki ért is ahhoz, amiben dolgozik.
Egy bolti eladó szakmával már a terhesség alatt remegnék, hogy vajon lesz-e munkahelyem.
6/22 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkozol?
2012. szept. 16. 15:47
9/22 anonim válasza:
Amikor felvettek is mondtam, hogy amint lehet babát szeretnék. 4 évet kellett várnom, hogy megvéglegesítsenek, utána egyből terhes lettem. 2 év után mentem vissza dolgozni, de akkor is mondtam, hogy másik babát is tervezünk 1 év múlva. Így mikor letelt az 1 év, ismét terhes lettem, senki nem volt meglepődve. :) Szerencsére elég biztos munkahelyem van, sok női dolgozó, így fel vannak készülve, hogy a korombeli nők sorba mennek szülni. :) És vissza is várnak....
10/22 anonim válasza:
5 éve,mondták visszavárnak,amikor meg szavukon fogtam,akkor meg ez meg az kifogással rukkoltak elő,én meg az új munkatörvénykönyvet említettem meg.Szeretettel visszavárnak,bár nem bolti eladó,de őket is ez illeti meg nem csak a kényelmes foteleseket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!