Mennyi ideje dolgoztál a munkahelyeden, mikor bejelentetted, hogy terhes vagy?
Kényelmes foteles vagyok.
Gyógyszergyárnak dolgozom. Ezen belül oltóanyagokat állítunk elő, kutatunk és fejlesztünk.
Tudom, ez nem egy kemény munka. Igaz is, inkább ne legyenek ellenszerek. Minek is azok? Főleg a kis kényelmes fotelemből.
A bolti eladós dolgot pedig azért írtam, mert minden sarkon lehet belőlük találni, tehát a munkáltatót nem hatja meg, ha esetleg az egyik ilyen alkalmazottja el megy szülni. Hat másikat talál helyette másnapra.
Ennyit erről.
9. válaszoló vagyok
Kényelmes foteles! :) Ne szívd mellre, ha azért írtad az utolsó kommented, mert lepontoztak. Én értettem, hogy miért írtad a bolti eladót. Nyilván van, aki ezen megsértődött, megbántódott. Talán nem kellett volna példát mondanod... :) Sajna azonban abban igazad van, hogy a "bolti eladókat" és a hasonló kategóriájú dolgozókat hipp-hopp kirakják gyermekvállalás esetén... :S A multik is és a kisboltok is. Bár az is igaz, hogy sokan vannak felsőfokú végzettséggel is, hogy bármikor kirakhatják őket. Nekem annyiból biztos az állásom, hogy bíróságon dolgozom, tehát megszűnni biztosan nem fog. Ha már ott sem tartanák be a szabályokat, akkor hol máshol???? Emiatt van szerencsém. A munkámmal meg vannak elégedve és be van kalkulálva, hogy a nők gyermeket vállalnak előbb-utóbb. Viszont nem a te és az én munkahelyem az átlag munkahely, hanem inkább ritkaság, hogy megbecsüljenek valakit, akármilyen jól dolgozik. Aztán csodálkoznak az "okosok", hogy miért vállal egyre több nő később gyermeket, egyre kevesebbet és miért fogy a népesség... :S
14 válaszoló vagyok. Az én esetemben a munkáltató a Magyar Tudományos Akadémia.
A kisgyerekes anyukáktól szabadultak meg. A szingli egyedülállók maradhattak. Hát nem mondhatnám, hogy családbarát az intézmény.
6 éve.
Aztán 2 év után visszamentem, majd egy évre rá újra eljöttem. De még mindig várna vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!