Aki próbált odafigyelni a kaloriakra terhesen, mennyit fogyasztott?
Nem első terhességem, tudom milyen az amikor az ember eszi amit megkíván. Mivel hizasra hajlamos vagyok alapból, nagyon kell figyelnem mit eszek. Számolom a kalóriákat, sportolok és így is lenne mit leadni. (177 cm vagyok és 71 kg).
Ezzel kezdtem a terhességet. Azóta is folytatom a dietamat (ami minden tápanyagot tartalmaz tehat nem egy szélsőséges divatdieta, ch zsír fehérje is megfelelő arányban). 1500-1600 kcalt ettem eddig is, most is. A mozgást nyilván változtatnom kellett, razkodassal járó futás és ugrálós kardio jellegűt nem csinálok. De kismama tornát kis erősítést majdnem minden nap. Ennek ellenére 73 kg lettem kB 2 hét alatt. El vagyok keseredve, nem értem miért. Bármit teszek így is gurulni fogok a végére? Nem ez a legnagyobb baj az életben természetesen de talán elfer ez is itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!