14 hetesen derült ki, hogy terhes? Többször fogyasztott alkoholt. Sérülhetett a baba?
Tényleg nem nagyon hittem,hogy ilyen van, de a barátnőm terhes és mint tegnap kiderült 14 hetes. Vérezgetett, nem is gondolta. SAjnos az apukája egy hónapja halt meg, és hát sokszor előfordult, hogy "bánatában" ivott. Nem minden nap, de sajnos volt, hogy tömény italt is. Igaz, állítása szerint azt kb. csak 3-szor az elmúlt egy hónapban.
Tegnap volt uh, ahol elvileg minden rendben,de annyira szégyellte,hogy nem mert erre az ivás dologra rákérdezni a dokinál.
Köszi!
Nem is értem miért nem merte mondani, mert ad 1: tényleg nem tudta, ad 2: egy magánklinikán volt, nem is a választott dokinál. Elég alaposan nézték, állítólag 30 percig.
Nem lesz semmi baja a babának, ha nem állandóan ivott és nem alkoholista.
Csak mostanában midennel ijesztgetik a terhes nőket.
7.: Sokan vannak akik nem veszik észre a terhességet nem a 10, hanem a 12-16. héten sem. Vannak akik az egyik terhességnél az 5. napon tudják, míg ugyanaz a nő a másik terhességét csak a mensi elmaradásakor veszi észre.
Nem gépek vagyunk, hogy egyszercsak kigyullad a lámpa és jelez.. ha vérzett és ilyen komoly lelki baja volt, mint az apukája elvesztése nem gondolom, hogy "illett" volna tudnia... de ítélkezni könnyű :(
Okolni én sem okolom! Tényleg nem tudta,hogy babát vár! Azt mondta,hogy kevesebb a vérzése, de mivel meg volt és semmi más tünete nem volt (vagy csak az apukája betegsége miatt nem is tűnt fel neki), így nem is gondolta, meg ráfogta a stresszre.
Most jobban beszélgettünk! Kérdeztem,hogy nagyjából mégis mennyi alkoholt ivott. Azt mondja,hogy hetente kb. egy üveg sört, max. kettőt, és az utóbbi 3-4 hétben ivott néha 3-4 cl pálinkát este. Egyébként nem dohányzik, egészségesen étkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!