A terhes nők hogy alszanak?
Tudom ez hülye kérdés, de olyan kíváncsi vagyok. :D
Szóval, gondolom hason nem szoktatok aludni, mert ugye nyomná a babát. És oldalt? Egyszer valaki azt mondta, hogy oldalt se szabad. Ez igaz? Akkor csak hanyatt szoktatok aludni?
Hanyatt nem ajánlott egy bizonyos terhességi hét után.
Én 22 hetes vagyok, simán alszom hason úgy, hogy az egyik lábam felhúzom magam mellé, így pont van még helyem :)
Én nagyon jól aludtam egészen a végéig.
Nem volt kényelmetlen. Úgy feküdtem, ahogy épp kényelmes volt.
Én konkrétan nagyon sehogy :D
37 hetes
Jelenleg sehogy, vagyis nagyon bénán, mert minden kényelmetlen.
Hason és háton nem tudok és nem is szabad aludni.
Oldalt próbálkozok, csak baromira fáj a csípőm.
Amúgy meg igen, úgy alszunk, ahogy tudunk és nagyjából jól esik...
Nekem még háton is kényelmes (27 hetes vagyok), de azért mostanában már reggel nyomja a bébi a gyomrom... :D
Azt mondják az okosok, hogy jobb oldalon nem a legjobb feküdni, mert elnyomhatja a baba a vesevezetékeket, inkább a bal oldalon kéne aludni. Hát nekem a párom a bal oldalon fekszik, és mivel elég sokat forgolódik, nem merek arra fordulni.
Tegnap este fedeztem fel a szoptatós párnát, ha a felső lábam felhúzom, és beteszem a térdem alá, állati jó!
Hason sose aludtam, terhesség előtt se.
Én is félig hanyatt, félig oldalt.
Teljesen hanyatt nem tudok, mert valahogy légszomjam lesz. Teljesen oldalt fekve meg nyomom alulról a hasam.
igazából szerintem mindenki úgy alszik ahogy bír!vagy ahogy kényelmes én mindig hason aludtam és most is nagyon kényelmes! de viszont egész éjszaka pisilni szaladgálok és nagyon nehezen tudok vissza aludni,hajnali 4 órakor fel szoktam kelni minden éjszaka és kb 1 óra mire vissza tudok aludni!
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!