A terhes nők hogy alszanak?
Tudom ez hülye kérdés, de olyan kíváncsi vagyok. :D
Szóval, gondolom hason nem szoktatok aludni, mert ugye nyomná a babát. És oldalt? Egyszer valaki azt mondta, hogy oldalt se szabad. Ez igaz? Akkor csak hanyatt szoktatok aludni?
Én a terhességem alatt kb félidőtől a végéig szoptatós párnával aludtam, elképesztően jó volt! Vagy úgy, ahogy már előttem is írták, hogy a két lábam közé vettem és az oldalamon feküdtem, vagy pedig félig oldalt félig háton aludtam, a szoptatós párnával támasztottam ki magam a hátamnál. (igen, pont úgy néztem ki, mint egy partravetett bálna).
Kb 18 hetesen volt az, hogy arra keltem, hogy hason fekszem, és a kislányom valami elképesztő intenzitással rúgkapál, na akkor nagyon megrémültem, hogy megnyomtam szegényt, de így 2 év távlatából úgy tűnik, nem okoztam vele semmilyen maradandó problémát :) Azért aznap reggel nagy volt az ijedelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!