Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhes nők hogy alszanak?

A terhes nők hogy alszanak?

Figyelt kérdés

Tudom ez hülye kérdés, de olyan kíváncsi vagyok. :D

Szóval, gondolom hason nem szoktatok aludni, mert ugye nyomná a babát. És oldalt? Egyszer valaki azt mondta, hogy oldalt se szabad. Ez igaz? Akkor csak hanyatt szoktatok aludni?

2015. márc. 4. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok, mindig is hason aludtam, most ez már nem megy,kényelmetlen is, és a kisasszony is vad tiltakozásba kezd :D De úgy tudok, ahogy már írták, hogy félig oldalt, félig hason, a "fölül" lévő lábamat felhúzom, és alágyűröm mondjuk a paplan egy részét, vagy ja, aláteszem a szopipárnát. Így mindkettőnknek kényelmes. Amúgy ez egy olyan dolog, hogy max. arra tudsz figyelni, hogy elalváskor hogy fekszel, én nagyon sokszor ébredek például úgy, hogy hanyatt vagyok kiterülve, de semmi bajom tőle egyelőre, nem érzem kényelmetlennek. Tényleg csak annyi, hogy teljesen hasra már nem tudok feküdni, egyébként szinte bárhogy jó még. Én azon a véleményen vagyok, hogy úgyis jelez a testem, na meg persze a babám, ha nem jó úgy, ahogy éppen vagyok, ez pl. a hason fekvésnél látszik is, érezhető, hogy se nekem, se neki nem jó. Ha egy póz kényelmes, nyugodtan lehet abban aludni.
2015. márc. 4. 18:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a terhességem alatt kb félidőtől a végéig szoptatós párnával aludtam, elképesztően jó volt! Vagy úgy, ahogy már előttem is írták, hogy a két lábam közé vettem és az oldalamon feküdtem, vagy pedig félig oldalt félig háton aludtam, a szoptatós párnával támasztottam ki magam a hátamnál. (igen, pont úgy néztem ki, mint egy partravetett bálna).

Kb 18 hetesen volt az, hogy arra keltem, hogy hason fekszem, és a kislányom valami elképesztő intenzitással rúgkapál, na akkor nagyon megrémültem, hogy megnyomtam szegényt, de így 2 év távlatából úgy tűnik, nem okoztam vele semmilyen maradandó problémát :) Azért aznap reggel nagy volt az ijedelem..

2015. márc. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!