Gránátalma vagy gránátalmalé vashiány ellen? Van valakinek tapasztalata? Aki fogyasztott terhesség alatt ilyet, az mennyit és milyenek lettek az eredményei?
Figyelt kérdés
Alacsony lett a vasszintem, épp csak egy kicsivel vagyok az alsó határ alatt. vettem vastablettát, de sajnos nagyon rossz bogyószedő vagyok, a gránátalma viszont nagyon bejött. naponta megeszek egy felet, csak nem tudom az elég-e? arra is gondoltam, hogy gránátalmalével kiegészíteném.2016. okt. 28. 21:46
1/2 anonim válasza:
Vasból van csepp is, nem muszàly tablettàt szedni.
Én is szeretem a grànàtalmàt, de semmit nem ért,hiàba ettem. Mondjuk a gyógyszerek sem hasznàltak.
Persze attól még edd nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
Céklakapszula szerves vassal, azt hiszem ilyen néven lehet kapni herbáriákban. Nekem teljesen megfelelt, az utolsó vérképem is tökéletes lett, holott az elsőnél már kissé vérszegény, vashiányos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!