Szeptemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Én 10 hetes vagyok. Hányingerem van, eddig 4x volt hányás. Milyen vizsgálatokon voltatok már és milyen nem kötelezőt fogtok csináltatni?
Hány hetesek vagytok és mennyi volt a crl?:)
Nem, szerintem nekem sem attol lett, de attol siman lehetett, hogy nekem elso terhessegben nem vettek kenetet az elso trimeszterben, igy siman lehet, hogy végig volt bv-om. (vagy mar alapbol) Es nem kezeltek.. Szoval siman okozhatta azt, hogy kinyilt a mehszajam.
Azert nem kell felni, csak a kulso es sok fekvéssel tul is hordtam a gyereket, minden fertozes nelkul.
Ami biztos, az aggódás az a legrosszabb amit tehetsz.
Kicsit igen, gaz, hogy ranezesre adtak barmit is, de foleg az a gaz, hogy igy hogy nezi meg, hogy elmult-e? Azt sem tudja mi..
Gratulálok! De jó hogy minden nőgyógyász mást mond komolyan! Nekem pont azt mondta a canestenre hogy lehet. De jó hogy egyetértés van.
Nekem jövőhét után lesz 12. Heti uh. Ilyenkor milyen értékeket néznek pontosan? Neked mik vannak feltüntetve a papírodra?
Sziasztok ! 10 hetes ma kereken :) harmadik baba :)
Én 5 getesen voltam dokinal hogy megállapítsa minden rendben ,volt egy méhen kívüli terhességem így nagyon odafigyel! Akkor volt 2 mm kis petezsakunk,majd 1 hét múlva rá ismét visszahívott akkor már 1 cm és benne szikhokaggal. 8 hetesen hívott ismét vissza akkor már 1.5 cm kis manoka volt benne :)
A héten megyek védőnő hoz kiskonyvert,majd házidokihoz,jövő hét hétfőn vérvétel és csütörtökön ultrahang , március 19 én megyünk genetikara!
Baba mozit ha ajánlatok Hepinet és 5 D :) mi oda megyünk ott voltunk előző babanal is úgy 24 hét körül terveztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!