Szeptemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Én 10 hetes vagyok. Hányingerem van, eddig 4x volt hányás. Milyen vizsgálatokon voltatok már és milyen nem kötelezőt fogtok csináltatni?
Hány hetesek vagytok és mennyi volt a crl?:)
Első vagyok.
Első baba amúgy :)
4D.t nem tudom még, majd még utána olvasok, h ki melyik időt ajánlja.
Én 20. hét körül megyek 4d-re. Genetikai uh miatt meg persze a neme miatt is.:)
Nektek is szokott néha nyilalni a hasatok? Remélem ez nem jelent gondot.
Nekem nyilalni nem. Inkabb sajna olyan mint a mensi elott. Mar kevesbe de az elején azt hittem valami baj van
Elso terhessegrol nem emlékszem, hogy lett volna ilyen az elejen, viszont a 3.trimeszterben gyakran (sajnos en korhazban is voltam emiatt, ezért nem jutottunk el a 4Dre)
Nekem nincs hüvelyi panaszom, bar vett le kenetet meg cytologiat a dokim, nem hivtak, hogy lenne valami baj. (elozoleg allandoan volt, igy nem lepne meg ez sem)
Neked mit adtak kerdezo..?
Sziasztok!
10+1, harmadik baba, hatalmas már a pocim emiatt :D Voltam 6+1-en uhun, és 9+2-n nődokinál+uhun, vérvételen, szerdán megyek védőnőhöz, majd EKG-ra.
Kombinált tesztet csinál a dokim, de nekem már javasolt, mert 32 vagyok(másik kettőnél is megcsináltattam amúgy), a 12 hetes uhum 13-án lesz.
4D-t valamikor biztos beiktatunk, az előző két terhességemnél egyszer voltunk a 16. héten, és valamikor a 32. hét környékén is :)
a 16. héten még egyben belefér a baba a képbe az azért izgalmas, ami később volt, ott meg már olyan szép pufi a baba!
Igazából nekem is csak a szokásos tünetek vannak, puffadás, éhség, fáradtság. Ami új, a kajaundor..ez az előző két babánál nem volt (egy lányom és egy fiam van amúgy) :)
Nekem Canesten Kombit mondott az orvos hogy használjam pedig direkt mondtam neki hogy nekem nem szokott gombám lenni. Általában bakteriális vaginózis alakul ki nálam.
Erre meg mondta a Canestent. Hát megvettem de csak rosszabb lett. Jövőhéten vissza megyek a rendelésére hogy nem használt a canesten. Remélem nem alakul ki addig felszálló fertőzésem. Zárt a méhszáj teljesen bv 3000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!