Vannak itt 2016 szeptemberre kiírt kismamák? Lenne pár kérdésem
Kérdezz és meglàtjuk tudunk-e segíteni.
Masodikat vàrom szept.20-ra
Négyes vagyok.
Hàt a frontokról tudnék mesélni.
Nekem igen aktív a méhem.
Hétfő hajnalban voltam ügyeleten 3-5 percesekkel de szerencsére gyógyszervàltàs elég volt.
Ha sokat érzed sok pihenés megfelelő gyógyszer kinek mi vàlt be s mit mond az orvos.
Próbalok minimàlisat cipelni emelni.Mivel nekem az elejétől kemény a hasam.
A sok pihenés a legjobb azt vettem észre.
Szeptember 5-re vagyok kiírva, UH alapján -2 hét. :)
A hidegfrontokat határozottan érzem ( érezzuk), olyankor sokkal aktívabb - rugdosódósabb.
A derekam nem szokott fájni ( pedig az hajlamos volt ilyesmire terhesség elott ) viszont nagyon vizesedek.
Keményedés is van, arra Magnéziumot szedek.
A babaholmik nagyját már megvettuk, gyerekszoba kifestve / tapétázva, gyerekruhák nagyja is megvéve.
Kórházi csomagom "még" nincs.
Második vagyok. Nekünk a frontok nem rosszak, annyi, hogy időjárást jelentést nem kell néznem, mert ha folyamatos a mocorgás odabenn,akkor már tudom, h jön a hideg/eső. Szép, napos időben babucim is nyugisabb, de azért mindig érezteti, h "itt vagyok" :)
A szülésre meg nem is tudom, hogy kellene készülni azon kívül, hogy igyekszünk beszerezni mindent addigra,ami a picinek kell, illetve összekészíteni a csomagot a szülőszobára és a kórházba.
Túl sok szakirodalmat nem olvasgatok,csak, h az alapokkal tisztában legyek, mivel én azt vettem észre többekkel való beszélgetés során, hogy minden terhesség egyedi, illetve a vizsgálatok között is vannak eltérések régiónként.
Nekem egyedül eddig ami kellemetlenebb volt, az a megnövekedett pulzusszám, de azt hiszem, kezdünk e téren is összeszokni.
Te hogy érzed magad? milyen a babavárás? :)
1. vagyok. a világon semmi sem történt másként frontokkor mint egyéb időszakokban :)
én úgy készültem, hogy nézegettem a youtubeon videókat, elment a kórház saját szülésfelkészítőjére (itt magáról a szülésről nem igazán volt szó, inkább a szoptatásról meg megmutatták a szülőszobát és ismertették a helyi szabályokat)
Szülőszoba látogatást én is tervezek,de más felkészítőre nem járok. Kaptam 2 éve egy jó kis könyvet- A terhesség abc-je,abba szoktam belenézni időnként+a terhesség hétről hètre cikket olvasni a családineten.
Magnéziumot èn is szedek,de voltak kemény napok mikor csak sok fekvéssel együtt segített. Terhestornával kapcsolatban van tapasztalatotok,èrdemes csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!