Szia!
Május 26-ra vagyok kiírva. Második baba.Ma voltam uh-on. Méhlepény kicsit meszesedik már. Első császár volt , így ő is az lesz. Valószínűleg előbb fog születni. Bár 38. héten kellene csak először nst-re menni, de orvosom azt mondta már jövő hétre kérjek időpontot. Remélem minden rendben lesz és baba kibírja még ezt a pár hetet.Szóval finis van:-) Veled kérdező mi újság?
Szia! :)
Május 5-re vagyok kiírva, ez a 38.hetem. Egyelőre jól vagyunk, jóslófájás nem sokszor fordult elő, csak haskeményedés (viszont az éjszaka is sok).
Azon kívül, hogy a zokni felvétele elég lehetetlen vállalkozásnak szokott indulni még minden rendben van. Első baba, így egy kicsit fura is, mert úgy képzeltem el, hogy majd a vége felé fokozatosan "romlik" a helyzet, ahogy közeledik a szülés.
Ma megyek vizsgálatra, NST-re, ultrahangra.
Te hogy vagy? :)
Ne izgulj az arcod miatt! :) Nekem is kb 28. hét óta mondja mindenki, hogy már látszik az arcomon és nemsokára szülni fogok. Szinte mindenki azt mondta, hogy hamarabb fog jönni a baba, mert május még messze van.
Ehhez képest már a 38.hét vége felé járok, tegnap voltam ultrahangon meg nst-n, az orvos szerint még nem szeretne kibújni :) Nincs még beékelődve. A lepény még I-II fokban érett, de már kevesebb a magzatvíz. A végén még a kiírt időpontra születik meg.
Kazincbarcikán fogok szülni. És Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!