34 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 13:00
1/6 anonim válasza:
Én mondjuk még nem töltöttem be a 34-et de már közel vagyok. Pár nap.
Leszakad a derekam, feküdnöm kell. És nagyon félek már a szüléstől. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt szülök pedig még nem szabad.
Te hogy vagy?
2/6 anonim válasza:
en ma toltottem a 35 hetet ..nekem 29.het ota vannak joslofajasaim amik az utolso 3 napban elegge megerosodtek..majd leszakad a derekem..mensis gorcseim vannak stb.. a savammal is eleg rendesen kuzdok... az ejszaka mar rendesen hanytam tole..etvagyam is alig van mar... mar nem sok van hatra.. kislanyom lesz.. nektek? en Nyiregyhazan fogok szulni.. es ti?
3/6 A kérdező kommentje:
Én a héten vagyok 34. Szépen növekszik a hasam. Néha fájdalmas mikor mocorog a baba. Ma többször is egy nehezen leírható érzésem. Olyasmi volt amikor mocorgott, mintha a hüvelyemet húzta volna befelé. Tudom nagyon ostobàn hangzik, de talán ez jellemzi a legjobban. Egyébként nehezen megy az ülés, szúr a mellem alatt, és ilyenkor sehogy sem kényelmes. Nekünk fiúnk lesz, Ő lesz az első. Nektek hányadik baba?
2016. ápr. 13. 14:48
4/6 anonim válasza:
kedves kerdezo en teljesen aterzem azokat amiket te de ez ezzel jar ..nekunk az elso baba lesz es egy kicsiket felek is tole
5/6 anonim válasza:
Szia! Ma töltöm a 34. hetet. Második baba. Sokkal nagyobb a hasam, mint elsőnél. Ez már tényleg terhesség,nem áldott állapot sajnos. Félek, de várom a végét. Aludni alig tudok. Hasamtol és valami belső feszkotól. Plusz a két éves lányom nagyon hisztis mostanában. Fogyóban a türelem nálam.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5. vàlaszoló kitartást és sok erőt kívánok neked! Az alvàssal mostanában nekem is meggyűlik a bajom. Nincs sok vàlasztàs, jobb v bal oldal. ;)
Ezek szerint nem csak nekem jár egyre többet a szülés körül az eszem :)
2016. ápr. 14. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!