Juliusra kiirt kismamak hogy vagytok? Tudjatok mar hogy kisfiu vagy kislany? Miket vettetek mar eddig?
Július 14-re vagyok kiírva a 2. babámmal, aki lány lesz, az első egy éves fiú. Venni nem vettem semmit egy lehúzható oldalrácsos kiságyon kívül, amit most a fiamnál használunk a hasam miatt, így ágycsere lesz. Mást nem tervezek semmi különösebbet venni, mivel ruha, kád, egyéb eszközök maradnak le a fiamról, szerencsére sok az unisex, valamint akad sok lányos darab is ismerősöktől.
Sajnos a fiam a későn beindult tejem miatt már nem volt hajlandó szopni, nála sokat fektettünk be elektromos mellszívóra, tárolóedényekre. A tápszerről ne is beszéljünk.
Most mindent megteszek majd, hogy a másodikat tudjam szoptatni, immár nagyobb tapasztalattal vágok neki.
Sziasztok!
Csütörtökön leszek 21 hetes 2.baba kislány :)
Július 13ra vagyok kiirva ;)
Rengeteg fiú lány ruhánk van kiságyunk van fiamnak most vettünk leesésgátlós ágyat. Van 2 babakocsink de nagyon filozok a testvérbabakocsin (22 hónap lesz közöttük )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!