Májusra kiírt kismamák hogy vagytok? Mit vettetek már meg a kicsinek?
Összekészítettétek már a kórházi csomagot?
Nekem még első baba lesz, május 5-re vagyok kiírva.
Szia, ma léptem a 28. hétbe, május 19et írt az utolsó uh, a héten költözünk, totál káosz minden, semmi nincs még meg, azaz mivel 2. baba van egy-két holmi ami jó lesz.
:)
Első válaszoló, köszi szépen a részletes leírást :) Alaposan felkészültél már. Nekem is megvan már majdnem minden, de babakocsit még nem vettem. Elég sokféle van, még nem sikerült megtalálni azt, ami praktikus is, és megfizethető is. :)
Második válaszoló: A költözés az totál káosz lehet :D Én tuti idegbajt kaptam volna. Így is elég volt a babaszobát felújítani mielőtt berendezzük, volt sok macera vele.
Második, Harmadik válaszoló: Hát második babánál biztos van pár használható dolog, főleg ha azonos neműek lesznek.
Kisfiú vagy kislány lesz? :)
Nekem nagyjàból minden készen áll a kistesónak, csak kiegészítettem a kelengyét, mert ő is fiú lesz. A kórházi csomagok is kész vannak kb. csak nincsenek még táskában és pl.törölközők, papucs nincs bedobva. Pelenkázók, bölcső minden felállítva, rucik elővévéve kb.8 hós korig kimosva, bedobozolva:-)
Ég a gyomrom, ez most a legfőbb nehézségem, amúgy jól vagyok. 30 hetes vagyok, május 14 a terminus.
Ti mennyit híztatok eddig?
Nektek van gyomorégés, hátfájás bármi?
Én május 5-re várom a babát, ez a 32. hét.
A gyomorégéssel én is sokat szenvedek, minden koelőjön, bármit is próbálok enni.
A hát és derékfájás is előjön, de csak ha sokat ülök. Olyankor kicsit sétálni szoktam, meg ha van lehetőségem, akkor lefekszem egy picit. Elég hamar enyhülni szokott :)
Eddig 13 kiló ment fel, 50 kilóval kezdtem a terhességet.
Itthon már minden megvan a babának, a kórházi csomagot viszont még most kezdem majd el összerakni. Egyre inkább izgulok, hogy nem felejtek -e el valami fontosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!