Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusra kiírt kismamák hogy...

Májusra kiírt kismamák hogy vagytok? Mit vettetek már meg a kicsinek?

Figyelt kérdés

Összekészítettétek már a kórházi csomagot?

Nekem még első baba lesz, május 5-re vagyok kiírva.

2016. márc. 2. 07:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8. babàs vagyok. De, mindet én szültem (eddig hetet), és mind egy apàtól van. :-)
2016. márc. 7. 21:14
 12/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok a nagy családhoz!:-))

Nem tudom hányas vagyok, én írtam h ég a gyomrom..

2016. márc. 8. 06:59
 13/26 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok! :) Te már akkor tudod mire számíts. Így is ugyanannyira izgulsz, mint az elsőnél? Vagy már más a dolog? :)
2016. márc. 8. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
8. babàs vagyok. Bocsànat, de ritkàn jövök ide. Nagyon köszi, kedvesek vagytok! Hàt, a szülés előtt én is mindig nagyon izgulok! :-) Boldog babavàrást és könnyű szülést kìvánok nektek!
2016. márc. 23. 21:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasonló jókat Nektek is! :)
2016. márc. 24. 15:56
 16/26 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Jól vagyok szerencsére, holnap lépek 34.hétbe.

Próbálok a szülésre hangolódni:-) ti hogy vagytok?

2016. ápr. 1. 09:45
 17/26 A kérdező kommentje:

Én most vagyok 35 hetes, jövő hét 36.

Sajnos nekem a vérnyomásommal vannak gondok. Magas ahhoz képest, hogy az elején meg mindig 110/120-as vérnyomásom volt, most meg általában 140 felett, néha 150 is van :/

Hétfőn lesz meg a labor eredménye, remélem a többi értékem jó és nem toxémia miatt magasabb.

2016. ápr. 1. 10:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok,szinten majusi babas(majus 5,mint neked kerdezo :))kislany lesz(Szofi)es masodik babo.
2016. ápr. 3. 15:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Szinten májusra kiírt kismama vagyok! Május 19-re vagyok kiírva .. Elvileg kislány lesz :) rengeteg babaruha van ...Polyák ,,csak" 4 van :D mar vettük popsitorlot , 2db cumit, 1db cumisuveget..kedden kell mennem egy hét múlva azaz jövőhet kedden kell mennem NST-re .. Akkor megyünk meg megvenni a textilpelusokat, mosópor öblötot stb... Kedden érkezik a pelus :))) csütörtökön anyukám segítségével kimossuk a ruhákat .. Aztán hétvégén festés!! Mi szeretünk minden az utolsó pillanatra hagyni :D
2016. ápr. 12. 09:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Kivel mizu?Vannak már babák?Én május 5-re voltam kiírva,mint ahogy a kérdező de a bébi ma felmondta az albérletet,úgyhogy most már a kisfiam,Milán mellett,lett egy Szofink is.Imádnivaló kislány
2016. máj. 3. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!