Július végére, augusztus elejére kiírt kismamák hogy vagytok?
nem túl jól :( elkaptam ezt a nyavaját (talán influenza?), itthon vagyok, mondjuk az jól esik mert nagyon fárasztó dolgozni, kb 1 hónapja nem tudok aludni :(
te? :)
Szintén 2. gyerkőc.
Eddig sem volt semmi tünetem, most sincs, bár többször kell menni pisilni főleg éjjel, azon kívül semmi.
Én is itthon vagyok, bár alig pihenek, mert a nagyot kell vinni oviba, ebéd után haza, aztán du. vissza, ha valami foglalkozás van (kedden angol, csütörtökön hittan és furulya). Így fárasztó nagyon.
Én a 18 hetes UH-ot várom nagyon, hátha végre megtudjuk a nemét. Az első gyerkőc fiú. Igazából mindegy milyen nemű, de azért a kíváncsiság megvan.
Még nem érzem én sem mozogni, bár egyszer mintha... De nem vagyok benne biztos.
első vagyok.
3! miért kell feküdnöd? tudom, hogy nagyon vacak, elsővel én is feküdtem, remélem most majd nem kell. borzasztó volt :(
ti hányadik hétben vagytok most? én elméletileg 15. töltöm, dokim szerint 16. és mintha érezném, de nem vagyok benne biztos :)
5. vagyok.
Én az utolsó mensi szerint 15 hetes, UH alapján viszont csak 14 hetes kismama vagyok. :)
17+5 hetes vagyok. Már teljesen jól vagyok. Magnéziumot (Magnosolv) szedek, hogy ne feszüljön a hasam. Néha a szeméremcsontom fájdogál, de elviselhető.
Múlt héten egy farsangon sokat táncoltam,kismama tornára és jógára járok. Szóval nem rossz, de azért érzem, hogy terhes vagyok! :D
Egy hete már mocorgást is érzek. Szerintem nem a belem kutyorog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!