Szeptemberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Én 10 hetes vagyok. Hányingerem van, eddig 4x volt hányás. Milyen vizsgálatokon voltatok már és milyen nem kötelezőt fogtok csináltatni?
Hány hetesek vagytok és mennyi volt a crl?:)
11+2hkm vagyok, tüneteim: álomkór, kaja kívánatosság és egyben undor is.
Puffadás még van, az nagyon sajnos.
Jelenleg épp megfázással küszködöm :(
Megyek majd a 12genetikai uh.ra, és kérem a kombinált tesztet is.
Majd 4D uh.t fogok pluszban csináltatni valamikor.
Védőnőnél voltam eddig, s kétszer a nödokimnál uh.n
Sziasztok. En 9h2napos vagyok. Elvagyok, fáradtan fokeppen. Hanyingerem van gyakran. Eddig vtam egy vervetelen egyszer háziorvosnál, egyszer nodokinal 7h4n 8,5 mm volt a crl, holnap megyünk a védőnőhöz először. Genetika tanacsadasra megyünk egyebkent még a kötelezőkön tul. (bar nekem az is kötelező, de az nem mindenkinek, plusz majd ott elmondjak kell-e valami további vizsgalat, de remelem nem)
Nektek hanyadik baba?
Köszönöm a válaszokat!
Én egyszer voltam vértelen, ott teljes vérképet és vizeletet néztek, vércsoportot, meg szifiliszt és hepatitis c-t néztek. De önköltségen még kérni fogok toxoplasmát is. Voltam még belgyógyászaton meg 2x nőgyógyásznál ebből az elsőnél volt uh.
Nekem 6+4 naposan volt 9 mm a crl.
Hogy kell igényelni a kombinált tesztet? Nekem a 12. heti uh-ra is külön rá kellett kérdezzek az orvosnál hogy mikor menjek különben elfelejtette volna.
Sztk-ba járok.
Nekem ez a 2.terhessegem. Toxoplazman túl vagyok. (atestem rajta, sztem nem kernek újra de lehet, itt az is benne van a kotelezokbe ahogy a hepatitis meg a szifilisz szures)
Fogalmam sincs, hogy kell kerni a kombinaltat, en ugy vagyok vele, ha a 12.hetin lenne valami ugyis felajanlanak mas vizsgalatot (amniot vagy prenat, utobbi fizetos). En azt olvastam a kombinaltrol, hogy gyakran magas kockazatot mutat tevesen. Passz, en azt nem kérem az biztos.
Első vagyok.
Utolsó: én egy csekket kaptam az orvosomtól, h be kell fizetnem, és akkor uh előtt vagy utána veszik le a vért majd.
Magánhoz járok, de pl enyém nem nézetett hepát, így mehetek majd pluszba azt is nézetni. :(
Meg még én pl háziorvosnál nem is voltam.
Első vagyok ismét.
Kombinált ugyan az minta prena, csak a prena 75ezerről indul, a kombinált 15ezer. Máshol csinlják. Prenának pl 99%os az eredménye a kombináltnak csak 95%.
Ezért olcsóbb, de ugyan úgy a három kórt nézik vele.
:) elsovel nem vtam 4D-n de ha most tudunk menni akkor 26.het utan
En maganba jarok es kaptunk mindig elozoleg is 3d kepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!