2018 szeptemberre kiírt kismamák, hogy vagytok?
Szia! Én augusztus végi vagyok, de a méretek alapján valszeg szeptember elejére leszek kiírva. Remélem beleférek ebbe a kategóriába :D
Február 15-én lesz a 12 heti UH-m, nagyon izgulok :) előtte 5, majd 7 hetesen voltam, minden rendben volt csak mindkettőn pár nappal kisebb volt (később foganhatott). Azért mentem az 5. héten mert nagyon görcsöltem, és féltem nehogy méhenkívüli legyen. De szerencsére jó helyen volt/van. 7 hetesen már volt szívhang :)
Tünetek: zéró hányinger, hányás. Aluszékonyabb voltam kb 10. hétig. Gyomorégés kb 10. héttől... az előbb ettem egy kis banánt, és máris ég, remek. :D Hasam még sehol. Nem is nagyon híztam, de ebben közrejátszik az, hogy egyáltalán nem eszek édességet (nagyon édesszájú vagyok, vagyis voltam :D), rosszul leszek tőlük.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :) Te hogy vagy?
7 hetes várandós vagyok.
A kajaundor ami van nálam, de az nagyon. Szörnyen ráteszi a bèlyeget a napokra. Bármilyen kajára rágondolok, undor fog el. De ha nem gondolok kajára akkor is vègig èrzem. Enni csak pár falatokat tudok. Azt is alig ès inkább az èdes vagy szènhidrát... Inni iszok de a víz is alig csúszik..
Nekem március 14-èn kell mennem a 12.heti ultrahangra.
Várom nagyon :)
Nekem második babám lesz aki szeptember elején vagy augusztus végén fog várhatóan megszületni. 10 hetes múltam.
Egész jól vagyok, kicsit szoktam csak görcsölni, szinte alig érezhetően és hányingerem szokott lenni kicsikét. Gyakori pisilés van éjszakánként meg érzékenyek a mellbimbóim. Kb. ennyi a tünet, na meg a fejfájás sokszor.
UH-n 8 hét 4 naposan voltam először, szépen dobogott a szivecskéje a babának. Legközelebb február 12-én megyünk ekkor már majdnem 12 hetes leszek kb.
Az első babám most lesz amúgy 13 hónapos és kislány. Tehát nem sok korkülönbség lesz köztük.
Reménykedem hogy a második fiú lesz de persze az se baj ha ő is lány.
34/N
Szeptember 7 az első időpont amit mondtak :)
Amugy a mensi szerint 9+1 hetes vagyok, a doki szerint egy hettel kevesebb. Kétszer voltam orvosnál, múlt héten hallottuk a szívhangot😍
Nagyon jól viselem fizikailag a terhességet (első baba) semmi hanyinger hanyas stb. Mindent ugyanugy eszek mint elotte, es nem vettem eszre hogy valamit jobban kívánnék.
A hangulatom ingadozó, sokszor erzem depisnek magam...amugy a melleim iszonyatosan fajnak. Februar 27.kell visszamennem, remelem minden rendben lesz az akkor mar 12 hetes picikemmel ☺
Tegnap volt egy kis vérzés, és be kellett mennem az ügyeletre, de minden rendben a babával.
Egyébként megállás nélkül hányingerem van, és állva el bírnék aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!