Ikrek közül a nagyobbik és erősebb elhal az első trimeszterben. Valaki járt már így? Van hasonló tapasztalatotok?
Nekünk sem került felismerésre korán (bár én 7 hetesen mentem, aztán legközelebb 12 hetesen szóval nem tudom melyik volt az erősebb úgymond)
Viszont vérezgettem is. 12 hetesen a másik babának a helye látszott meg hogy ott van vmi, a lányom viszont élt és virult, megfelelt a 12 hetes méreteknek. Mikor megszületett, a lepényt megnéztük a szülésznővel és ő is mondta hogy a lepény mellett volt egy melléklepény rajta az elhalt babával ( pár centis volt csak).
A természet szelektált.
Egyébként a lányommal problémamentes, szép terhességemvolt,39.hétre született simán, 2 óra alatt, nagyon szép szülés volt.
Érdekesség még, hogy elejétől kezdve fiút éreztem és nagyon meglepődtem mikor kiderült hogy lány ( ő a harmadik babánk és az első kettőt is megéreztem már az elején) Úgyhogy lehet, a másik baba fiú volt, vagy ki tudja.
Pár évvel később volt egy ikerterhességem ahol sajnos mindkettőnek leállt a fejlődése egyszerre 8 hetesen :(
Neked nagyon szorítok, simán lehet hogy rendben lesz minden nálatok is
Sajnálom a veszteségedet, de nagyon örülök az egészséges kislánynak :)
Remélem nálunk is minden rendben lesz. Szedem a sárgatest-hormont ezerrel, de azóta olyan rosszul vagyok, hogy csak előre fele merek nézni, ha jobbra-balra nézelődök elkap az émelygés. De a babáért és az egészségéért mindent! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!