Dohányzó kismamák! Koraszülött lett a babátok? Mennyi cigit szívtatok el?
Egyébként,ilyen helyzetben tényleg nem működik valami rendesen nálad,valóban nem elég az anyai ösztön annál,aki tudatosan mérgezi a gyerekét.
Ha rosszul esik,ha nem.
Semmi közöm hozzá,hogy ki mit csinál terhesen,előtte én is cigiztem,igaz nem voltam megőrülve érte,napi 5-6 szállal kibirtam általában.Onnantól,hogy megtudtam terhes vagyok,egyszer sem gyujtottam rá.
Tudom ez nem válasz a kérdésre,meg tuti le is leszek pontozva,de nem tudom elképzelni,hogy hogy nem emészt el a bűntudat és a félelem,hogy mérgezed a saját magzatodat??😯
Persze lehet,hogy nem lesz komoly következménye,de,hogy vagy képes este nyugodtan lefeküdni azzal a tudattal,hogy szándékosan ártasz a hasadvan növekvő gyereknek?Én úgy érzem,hogy megölne a lelkiismeret furdalás....
Hagyjátok csak,látszólag csak a bíztatás érdekli meg a saját megnyugvása, a tények nem.Csak körül lehet nézni,milyen körökből jönnek a dohányzó kismamák, undorító,írástudatlan,IQ fighter a 80-90%-uk.
Eszembe nem jutott volna rágyújtani terhesen,bármekkora bagós voltam előtte.Előttem volt a példa, 3 bagós ismerősből 3-nak csoffadt gyereke lett(mint a mazsola,ahogy egy kommentelő írta) kis születési súllyal, kissé visszamaradott állapotban. Hát milyen anya az,aki megkockáztatja az ilyet?
SZÉGYEN!!
Én nem tudom,te/ti hogy vagytok összerakva, de ha a születendő gyereked nem elég motiváció,hogy lerakd,akkor mi???
Bármennyire is lepontoztatok itt két válaszoló amiatt, hogy le merték írni, hogy NINCS ANYAI ÖSZTÖN az ilyenekben, jócskán közel járnak sajnos az igazsághoz. Tipikusan az a szülő vagy, aki akkor is szívnád a cigit, ha éheznének a gyerekek,mert nem lenne pénz kajára..de a lényeg,hogy a napi nikotin megvan.👍🏼
Ne foglalkozzatok vele, egyik fülén be a masikon ki. Sajnálom a gyermekedet...
Fontosabb a cigi mint ő.
Szanalmasak az ilyen "anyák"...
Pedig ha valaki igazán cigizett az én voltam. Buliba 3 doboz is elment...
De a gyermekem mindennél fontosabb, es nem ia volt kérdés hogy letegyem!
Szerintem az is gáz mikor valaki a kisgyereke mellett szívja...
Pláne most veled van összekötve a kis szervezete...
Nem kívánok rosszat senkinek, de valahogy észhez térhetnél.
Bár gondolom ha baja lesz, akkor majd bemeséled magadnak hogy nem.a cigi miatt
És ez nem kioktatás. Az igazság fájdalmas lehet igen. Ilyen anyáktól mentse meg az Isten a gyermekeket
Nagy a koraszülés esélye igen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!