Dohányzó kismamák! Koraszülött lett a babátok? Mennyi cigit szívtatok el?
Nővérem kisfia koraszülött lett, 31 hetesen indult be a szülés és nem tudták visszatartani. Még a korához képest is kis súllyal született, éppencsak életben maradt. Napi fél dobozt szívott. A gyerek súlyos asztmás, glutén és tejérzékeny, súlyos mogyoró-szója-darázscsípés allergiája van, ezért speciális étrendre szorul. Egyébként is beteges, októbertől márciusig nem tud kijönni a betegségekből, eddig kétszer volt tüdőgyulladással kórházban a 4 éve alatt.
Szerencsére sosem dohányoztam, de ez egész biztosan elrettentett volna.
Aki ennyi lemondást nem tud vállalni a saját babájáért, annak nem is értem miért lesz gyereke?!
Kifogás a stressz, meg hogy nem tudta letenni az illető. Könnyebb ezt mondani, és így talán jobban elszámol a lelkiismeretével, már ha van neki.
Aztán lehet lehurrogni, akarat kérdése az egész, illetve hogy mennyire vagy önző.
Melyik fontosabb? A gyerekem, vagy a nikotin?! Akinek fontos a baba, le tudja tenni. A többi csak kifogás...
Hozzátenném napi másfél doboz cigit szívtam a pozitív tesztig, mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem tudom milyen érzés amikor le kell tenni.
gondolj arra,hogy joga van egészségben-mérgek nélkül növekednie a pocakodban! és,hogy ő kéri...hogy "anya légyszíves ne mérgezz én szeretlek"
ez kb. ilyen orosz roulett
..vagy egészséges lesz vagy nem, ha szerencséd van...akkor nem lesz koraszülött,se asztmás, se viselkedés zavaros, se semmi baja!
én is cigiztem, sőt szerettem cigizni
de babatervezés előtt már leszoktam róla! hogy ne legyen ilyen gondom
attól még,hogy itt olvasod, hogy majdnem mindenki gyereke egészségesen született a tied nem biztos,hogy ilyen szerencsés lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!