Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. Emeleten lakunk és nincs...

5. Emeleten lakunk és nincs lift, vajon a terhesség vége felé ez problémát fog okozni?

Figyelt kérdés
Bár nem fogok akkor dolgozni, de naponta kétnaponta le kell mennem, és félek hogy a sok lépcsõt nehezen viselném.
2019. jan. 23. 08:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd megtudood, ha ott tartasz, én teljesen jó erőnléttel kezdtem a terhességem, a 20. héttől egyáltalán nem tudtam felkelni olyan súlyosan betegedtem meg a terhesség hatására, de azért nem ez a jellemző, szóval nem kell előre parázni, gondolom úgyse opció most nektek a költözés.
2019. jan. 23. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Negyediken lakunk,két terhességet csináltam végig ráadásul az egyik gyereket reggel oviba kellett vinnem,majd délután kicsivel séta és majd a nagyert ismét ,nem hogy rosszat de inkább jót tesz. Te se leszel túlsúlyos ,és szokod mert bizony ez könnyebb már sose lesz
2019. jan. 23. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő, ki mit bír, de valószínűleg ha úgyis minden nap lépcsőzöl, nem lesz extra megterhelés..de ez később derül ki. Én például 20. héttől keményedek lépcsőzés, fizikai megerőltetés hatására...én biztos nem bírnám... :D de reméljük neked menni fog, ne aggódj előre dolgokon!!!
2019. jan. 23. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én a terhességem első trimeszterében a második szinten laktam egy bérelt lakásban, előtte mindig nagyon fitt voltam, de akkor sajnos már minden alkalommal meg kellett állnom a felénél pihenni, aztán mikor felértem, megint leülni pihenni.. :) azóta egy emeletes házban lakunk, ma mikor feljöttem a lépcsőn, minden bajom volt, szédültem, levegő után kapkodtam. Sajnos ez terhesen nem az én sportom. Holnapra vagyok kiírva :) minden jót!
2019. jan. 23. 20:21
 15/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Az első terhességemnél a 4. emeleten laktunk, 2x biztos megmàsztam egy nap. Túlhordtam a babàt, mikor beindult a szülés, lefelé jövet màr félúton le kellett guggolnom a fàjàsok miatt😀 Erre föl mikor a màsodikat vàrtam immàr az új, első emeleti otthonunkban, az akkor 2-2,5 éves kislànyom megtanulta, h " Apàval futok, Anyàval sétàlok", mert a kisöcsi úgy nyomott vmi ideget, hogy a 20. héttől lépni alig bírtam. Szóval a lényeg, hogy hajrà, alapvetően jól lehet bírni, csak ne jöjjön semmi nehezítő a képbe.
2019. jan. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!