Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet enni felvagottat terhess...

Lehet enni felvagottat terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Mint pack szalami es ilyesmi. En mar ettem tobbszor is es most mondta egy ismerosom hogy nem szabad. Ez komoly?
2019. jan. 22. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Én ettem, most is eszem. Lehet,hogy nem a legegészségesebb kaja,de liszterózist máshol is összeszedhezek ennyi erővel. A sonka jellegű felvágottak meg főttek,nem nyers.
2019. jan. 22. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:
9%

Nem!

Ilyenkor a pocaklakó az első!

Küld el a palidat Alaszkába vadlazacot fogni és jávorszarvast lőni, azok a húsfélék egészségesek!

A szalámiban meg nyesedékek, ízfokozók, káros E cuccok és tartósítók vannak.

2019. jan. 22. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne lehetne? Úgy értem, miért mondta ezt az ismerősöd? Betegséget nem okoz. Vannak már mindenféle e-mentes felvágottak is, ha valaki nagyon egészségesen akar enni.
2019. jan. 22. 21:05
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg vannak akik ennyi ésszel szülnek gyereket?
2019. jan. 22. 21:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Miutan az ismerosom bedobta, hogy artalmas is lehet a felvagott fogyasztasa terhesen, rakeresem a neten, ahol tobb helyen is irjak ugyanezt. Ebbol kiindulva annyira nem kerdeztem oriasi hulyeseget, hogy ilyen kommentet kelljen irnod... mindenesetre jo neked, hogy meg sose kerdeztel olyat, ami masnak egyertelmu.....
2019. jan. 22. 21:25
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Kilenc hónapon át bio tönkölybúzából házi sütésű kenyeret kell enned amit a szigorúan otthon, bio füvön tartott maximálisan gyógyszermentes tehened tejéből készült vajjal kenhetsz meg, és az alpesi gleccserek szűrt vizét ihatod hozzá amit a férjed minden nap személyesen hoz neked kristálypohárban. Ezt nem mondta el a doki? Pedig ezek a terhességi étkezés alappillérei!

Jézusom. Miért ne lehetne? Tudjátok ti egyáltalán, hogy működik az élelmiszeripar?!

2019. jan. 22. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

A szokásos terheshiszti?

Kizárólag hegyi forrásvizet szabad , szabadon tartott vegyszermentes füvön nevelkedett marhahússal.

Bio zöldséggel és tisztított levegőt szívni mellé...

2019. jan. 22. 21:30
 8/15 A kérdező kommentje:
meg szerencse h ti tokeletesek vagytok es sose kerdeztetek meg hulyeseget!
2019. jan. 22. 21:34
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem kérdeztél hülyeséget, én is hasonló dolgokon parázok nap mint nap, ez van...

Viszont megnyugtatásul, én minden nap eszem felvágottat és semmi bajunk tőle. Diétás konzultációra is járok (cukor miatt), tudják, hogy eszem felvágottat, ott sem mondták, hogy tilos lenne, pedig csak szólnának ha nagyon kárt teszek vele...Szerintem bolti felvágottnál nincs túl sok esély a liszterózisra.

2019. jan. 22. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
De gyerekek, én is paramami vagyok alapvetően, szoktam olyan dolgokon gondolkozni, ami idiótaságnak hangzik. Viszont ha már arra rá tudtok keresni a guglin, hogy lehet-e felvágottat enni, akkor arra is nyugodtan rá tudnátok, hogy a megfelelően hőkezelt és tartósított, friss húsáruból ami kötelező minőségellenőrzésen kell átessen a gyárból kifelé és a gyártás több pontján is, nulla százalékos esélyetek van elkapni bármit is. Ennyi erővel húst eszel? Csirkét sütsz? Májkrémet eszel? Tejterméket eszel? Na, pont ugyanannyi veszélyt rejt. Józan paraszti ész és a google nem hülyeségekre történő használata csodákat tud okozni!
2019. jan. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!