Kinek meddig tartott a barna folyása/pecsételése terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nekem már az elejétől fogva van.1 hete elmúlt.Azg hittem minden rendbe.De ma megint van barna folyásom.Most vagyok 12 hetes 5napos2019. jan. 22. 13:27
1/8 anonim válasza:
A barnázás vérzés! Terhesség alatt nem normális és vetélés előjele lehet. Voltál vele orvosnál? Mit mondtak?
2/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális, valahol valami vérzik. Menj orvoshoz minél hamarabb! Elveszítheted a babát.
3/8 anonim válasza:
Nem normális. Nekem egyikkel sem volt ilyen a 3 terhességem alatt.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze voltam.Azt mondta pihenés és hogy el kell múlni a 14.hétig.
Nekem az első terhességemnél is ez volt,csak ilyen idősen már elmúlt.
2019. jan. 22. 13:42
5/8 anonim válasza:
Nekem nem volt a terhesség elején.Egyszer pecsételtem akkor bent fogtak a kórházba megfigyelésre.Mellém egy másik hasonló problémával érkező lányt tettek be,ő akkor volt a 12 héten és csak valamikor a 23-24 hétre múlt el neki, kiderült hogy méhszájsebe van.
Ha van fogadott orvosod, akkor őt hívd fel hogy rád néz e, ha nincs akkor menj a területileg illetékeshez, de azért nézzenek rád.
6/8 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok.Itt nincs fogadott orvos.Nem tudnak csinalni semmit.Varnj kell hogy a 14het leteljen.Csak kíváncsi vagyok -kinek hogy volt.
Csütörtökön megyek genetikai uh-ra akkor rakerdezek
2019. jan. 22. 13:47
7/8 anonim válasza:
Nekem volt, 7-10. het kozott. De elmult es kesobb nem tert vissza (hematoma okozta) Gyogyszert nem kapsz ra? Pihenj amennyit csaktudsz szerintem. En vegigfekudtem.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak magnéziumot kapok semmi mást.Pihenek egész nap
2019. jan. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!