Mit tegyek? Utolso menszesz márc.24.31-34napos ciklusokkal. Így 8hetesnek kéne lennem. Máj.7. uh:7 és 6mm petezsák. Máj.18. barna folyás irány a kórház.19x9 és 12x5mm es üres petezsák, környezeti becérzésekkel.
Nekem is csak 9 hetesen volt szivhang, késöbb fogant a baba, méret alapján 7 hetes volt, tehát két héttel kisebb mint utolso mensi szerint lenne,ennyi.
Ha kivánt terhesség, akkor várj még min. 1 hetet, embriocsomo már jó jel :)
Jelentem, én egy vérző terhes, "üres petezsákjából" születtem meg :)
Anyukámnak is már műtétre volt időpontja, de végül talált egy jó fej dokit, aki azt mondta kap egy hét türelmi időt. Befektették, telenyomták vitamininfúziokkal. És aztán egy héttel később már ott voltam én.
Pozitivan állj hozzá!
Egyébként nem értem miért lett volna missed ab, nőtt a petezsák mérete... tehát fejlődő terhességről van szó,
Nekem csak 20 mm petezsáknál lett látható a szikholyag (4mm), rá egy hétre lett csak szivmüködéses baba, alig volt 3 mm-es!
Talán még a hétfői vizsgálat korai lenne, egy teljes hetet várj mindenképp a kontroll uhval, addigra kb kell lennie szivhangnak.
És semmiképp ne menj műtétre, mert ha csak 1-1,5 héttel később fogant akkor pont jók a méreteid.. :) Ne légy bizonytalan, higgy magadban, csak pozitívan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!