Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázásból baj lesz?

Barnázásból baj lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A héten voltam orvosnál, megállapította a 6 hetes terhességet, illetve láttuk a szív mozgását. :)

Levette a rákszűréshez a mintát, de jelezte hogy vérzéssel járhat,ne ijedjek meg majd.. ami úgy is lett, persze látszódott,hogy friss vérzés,ami más,mint a havi.

Azt mondta időben minden rendben,utolsó menstruációhoz viszonyítva úgy fejlődünk,ahogyan kell.

Teljesen boldogan értem haza, felkészülten fejben arra is, hogy nyomai lesznek a rákszűrésnek, viszont mostmár ott tartok, hogy 3.napja a barnás folyás nem akar elhagyni, hol kisebb mennyiség,hol több,majdnem vízszerűen.

Fájdalom nem kíséri,és a tüneteim is előjönnek néha(hányinger,szédülés), de sajnos elvagyok keseredve,mert tartok attól, hogy a barna sosem jelent jót..

2018. jún. 17. 16:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyival egészíteném ki, hogy az elmaradt menstruáció utáni 16.napon látott az orvos, addig egy csepp barna nem volt, még a nemvárt napjai alatt sem, ezért is aggaszt nagyon,és érdekel,hogy az ultrahang illetve a rákszűrés után lehet e ilyen.
2018. jún. 17. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Èn barnáztam az elsö trimezsterben, hiába rohantam orvoshoz szinte soha semmit nem látott. Ezek hajszálér pattanások voltak a hüvelyi részben, mint egy enyhe orrvérzés.

Még egy pukizástól is lehetett barnázásom.

Helyedben ha nem erösödik, és nem fáj semmid, akkor holnap felhívnám a nödokit vagy bemennék az orvoshoz.

A vizsgálaton a méhnyakból vettek mintát, és a terhesség alatti vérzékenység normális.

2018. jún. 17. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, én is erre tudok gondolni, hogy ilyenkor ott minden vérbő, és nyilván a picurka attól sokkal beljebb helyezkedik el.. De mégis nyugtalan vagyok azóta
2018. jún. 17. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Én hamarabb teherbe estem mint ahogy rákszűrésre kellett volna menjek. 7 hetesen mentem el elsőnek dokihoz. Azt mondta ő nem csinál terhesen rákszűrést mert nem szabad. Na jó... másik doki..

Ő sem csinálta meg. Azt mondta a felsértett felület miatt könnyebben kaphatok el bármit, ő nem kockáztat.

Nem vitáztam. Ettől függetlenül 10 hetig 1x 2x barnáztam par napot. Nem volt semmi baj soha! Azóta 2 éves a lányom.

2018. jún. 17. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Rákszűrés nem ajánlott terhesen, miért hagytad?
2018. jún. 17. 23:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Magán orvoshoz mentem,kikérdezett,és mivel másfél éve volt rákszűrésem,azt mondta ezt ígyis úgyis el kell végezni. Nem tiltakoztam,mert nem tudtam,hogy nemet is mondhatok. Így utólag már tudom.
2018. jún. 18. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!