Barnázásból baj lesz?
Sziasztok!
A héten voltam orvosnál, megállapította a 6 hetes terhességet, illetve láttuk a szív mozgását. :)
Levette a rákszűréshez a mintát, de jelezte hogy vérzéssel járhat,ne ijedjek meg majd.. ami úgy is lett, persze látszódott,hogy friss vérzés,ami más,mint a havi.
Azt mondta időben minden rendben,utolsó menstruációhoz viszonyítva úgy fejlődünk,ahogyan kell.
Teljesen boldogan értem haza, felkészülten fejben arra is, hogy nyomai lesznek a rákszűrésnek, viszont mostmár ott tartok, hogy 3.napja a barnás folyás nem akar elhagyni, hol kisebb mennyiség,hol több,majdnem vízszerűen.
Fájdalom nem kíséri,és a tüneteim is előjönnek néha(hányinger,szédülés), de sajnos elvagyok keseredve,mert tartok attól, hogy a barna sosem jelent jót..
Èn barnáztam az elsö trimezsterben, hiába rohantam orvoshoz szinte soha semmit nem látott. Ezek hajszálér pattanások voltak a hüvelyi részben, mint egy enyhe orrvérzés.
Még egy pukizástól is lehetett barnázásom.
Helyedben ha nem erösödik, és nem fáj semmid, akkor holnap felhívnám a nödokit vagy bemennék az orvoshoz.
A vizsgálaton a méhnyakból vettek mintát, és a terhesség alatti vérzékenység normális.
Én hamarabb teherbe estem mint ahogy rákszűrésre kellett volna menjek. 7 hetesen mentem el elsőnek dokihoz. Azt mondta ő nem csinál terhesen rákszűrést mert nem szabad. Na jó... másik doki..
Ő sem csinálta meg. Azt mondta a felsértett felület miatt könnyebben kaphatok el bármit, ő nem kockáztat.
Nem vitáztam. Ettől függetlenül 10 hetig 1x 2x barnáztam par napot. Nem volt semmi baj soha! Azóta 2 éves a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!