Lesz-e szivhang 5+4 hetesen?
Pfff jo kerdes.:D szted tudja vki?
Mindenki magabol tud kiindulni.
A fiamnak nem volt 5+5hetesen se (biztos h 5+5volt mert uh koveteses ciklus volt)
Csak 9,5mmes ures petezsak semmi mas
Ez nagyon korai, általában betöltött 6. hét után szokott, de inkább 7. héthez közeledve.
Gratulálok!
Problémák miatt már négy uhn voltam.
Tegnap 5+5nél már volt pulzálás, de a szongoráfus szerint 6+0 lehettem, de majd a következőnél pontosítunk.
Szóval az esély kb nulla hogy legyen de ha nagyon hamar volt peteérésed és idősebb a terhesség akkor lehetséges.
Ha nem lesz pulzálás mindenképp vissza fog hívni majd pár hét múlva.
Gratulálok!
Naagyobb az esely arra, hogy nem lesz.
En anno 5+6-nal mentem eloszor es a doki arra keszitett fel, hogy meg nem lesz szivmukodes. (Azutan elutaztam 3 hetre, nem tudtam volna menni, igy inkabb mentem korabban).
Vegul pulzalt a szivcso, de az embrio is nagyobb volt picivel, doki szerint 2-3 nappal korabban lehetett peteeres, nem kozepidoben.
Azt mondta, hogy altalaban a betoltott 6 hetes kor elott nem szokott lenni, ha nem fogant korabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!