Barna folyas terhesseg vege fele?
Figyelt kérdés
35hetet toltom, es ma eszrevettem valami egesz vilagos barnasat a tisztasagin de mint ami nem is lenne folyas, pillanatok alatt megszaradt, elotte voltam 5-10perccel wc n. Anno is volt ilyen terhessegen kivul, de az magatol abbamaradt. Meg a masik, hogy Kb 2hete eloszor majdnem mindennap, aztan napi szintre surusodott kb 1x egy nap a hasfajas. Nem kizarolag alhas, hanem az egesz hasam fajni szokott. Valami osszefugges lehet koztuk? Egyebkent nem viszketek meg semmi csak a beteten kellemetlen szaga van.2018. máj. 31. 16:19
1/3 anonim válasza:
Vér keveredett a folyásbs.
Ilyen mennyiséggel nem foglalkoznék,habár a szag miatt mennék kenetet vetettni.
Ha a barnázàs erősödik vagy pecsételsz azonnal menj orvoshoz.
Jelenleg én is világos barnàzok már 2 hete...
2/3 anonim válasza:
Én ilyen mennyiségben is foglalkoznék vele, a barna folyás azt jelenti valahonnan vér jön, én megvizsgáltatnám hogy mégis honnan, inkább mondják, hogy semmi bajom menjek haza, mint hogy valami lepény rendellenesség vagy bármi egyéb súlyosabb probléma legyen.
3/3 anonim válasza:
Lepény rendellenességnél nem barnázás ill. Rózsaszínes folyás van hanem Bő piros vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!