Hematóma ürülése sötétebb véres kevés folyás?
A hematomabol nekem is barna ver urult, vagyis mar nem friss, emiatt barna.
A rozsaszines inkabb ujabb verzesre enged kovetkeztetni. Ha a mennyisege nem csokken, hanem no, akkor inkabb nezesd meg magad ismet.
Elso vagyok.
Amikor a hematoma urult, akkor az mar akkor barna volt, amikor kijott. Ugye a hematoma az egy veromleny, tehat valamikor vereztel, de a friss ver nem kifolyt egybol, hanem bent rekedt, ott osszegyult. Az bebarnul, nem friss mar. Amikor urul, akkor ertelem szeruen egybol barna.
Legalabbis nalam igy volt mindig, 7 terhessegbol 4 problemas volt. Sokszor vereztem kisebb-nagyobb intenzitassal, tobbszor volt hematomam is. Nekem a friss ver jott csak ki rozsaszinuen, vagy pirosan. Rozsaszin akkor volt, amikor gyenge verzes volt es keveresett a folyassal. Ezt tobbnyire meg sem tudjak mondani, hogy honnan jon, ha mehen belulrol ered, mert annyira gyenge verzes, hogy uh-n nem latszik.
Az erosebb verzes volt piros, de volt, hogy abban a pillanatban annak a forrasat sem lattam uh-n, csak masnap. Altalaban ezek utan az erosebb verzesej utan lett nekem hematomam.
A barna az olyan, mint az alvadt ver, mondhatjuk nagyon sotet bordos-barnasnak, es suru is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!