Sárgás-barna folyás utalhat hematóma ürülésre?
11 hetes vagyok, 8. héten derült ki hogy van, barna folyással mentem kórházba. Vérzéscsökkentőt szedtem egy hétig, aztán sima sárgás-fehér folyásom volt a mai napig. Azóta pihi van! De ma minta sárgás-barna lenne a folyásom nem sok, de van! Zsemleszinünek nevezhető. Vizeletem rendben van.
Jelezheti azt, hogy a hematoma kiürül/t? Vagy menjek vissza dokihoz? Hétfőn megyek egyébként genetikai uh-ra.
Kaptál utrogestant vagy egyéb progit egyébként?
Nem vagyok orvos de szerintem 11 hetesen nem valószínű progihiány. Eddig már bőven termel a méhlepény is.
Szerintem ürülhet a hematoma, de barnázással azonnal érdemes orvoshoz menni.
Milyen vérzéscsillapítót szedtél?
Mekkora volt a haematóma?
5ös vagyok
Mostani terhességemnél nekem is 8mm volt haematómám volt.Barnás maszatolás volt,kb 1 hétig.
Előző terhességemnél 30x40mm volt a haematóma az kb 1 hónapig ürült...
Feküdj amennyit tudsz!
Melyik kórházban írtak Dicynonet?(én is azt szedtem)
És egy hónapig szedted a dicynonet? Nekem csak egy hétig kellett, utána ez a sárgás folyás voltvés azt mondta a doki ne szedjem mert már nem vérzik. Lehet elkéne kezdenem szedni, így hogy picit barnásabb, még van belőle pár.
Nyiregyházán irták fel ezt a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!