Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás-barna folyás utalhat...

Sárgás-barna folyás utalhat hematóma ürülésre?

Figyelt kérdés

11 hetes vagyok, 8. héten derült ki hogy van, barna folyással mentem kórházba. Vérzéscsökkentőt szedtem egy hétig, aztán sima sárgás-fehér folyásom volt a mai napig. Azóta pihi van! De ma minta sárgás-barna lenne a folyásom nem sok, de van! Zsemleszinünek nevezhető. Vizeletem rendben van.

Jelezheti azt, hogy a hematoma kiürül/t? Vagy menjek vissza dokihoz? Hétfőn megyek egyébként genetikai uh-ra.

2016. nov. 30. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább progeszteron hiánynak tűnik. Nekem is az van és nekem is ilyen zsemle, vagy tejeskávé színű. Szerintem mindenképp menj dokihoz!
2016. nov. 30. 13:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! Ez mennyire veszélyes? Vagy csak a 12.hétig veszélyes?Van rá vmi gyógyszer??
2016. nov. 30. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Kaptál utrogestant vagy egyéb progit egyébként?

Nem vagyok orvos de szerintem 11 hetesen nem valószínű progihiány. Eddig már bőven termel a méhlepény is.

Szerintem ürülhet a hematoma, de barnázással azonnal érdemes orvoshoz menni.

2016. nov. 30. 16:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak a vérzéscsillapítót kellett szednem egy hétig. Akkor mikor ez kiderült erős barna folyásom volt plusz pár csepp vér. A mostanit nem mondanám barnának , inkàbb karamell szinü.
2016. nov. 30. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Milyen vérzéscsillapítót szedtél?

Mekkora volt a haematóma?

2016. nov. 30. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Dicynonne-t és 8x4mm-es volt.
2016. dec. 1. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Mostani terhességemnél nekem is 8mm volt haematómám volt.Barnás maszatolás volt,kb 1 hétig.

Előző terhességemnél 30x40mm volt a haematóma az kb 1 hónapig ürült...

Feküdj amennyit tudsz!

Melyik kórházban írtak Dicynonet?(én is azt szedtem)

2016. dec. 1. 14:36
 8/10 A kérdező kommentje:

És egy hónapig szedted a dicynonet? Nekem csak egy hétig kellett, utána ez a sárgás folyás voltvés azt mondta a doki ne szedjem mert már nem vérzik. Lehet elkéne kezdenem szedni, így hogy picit barnásabb, még van belőle pár.

Nyiregyházán irták fel ezt a gyógyszert.

2016. dec. 1. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb 3 hétig szedtem előző terhességemben.Most csak kb 1 hétig.
2016. dec. 2. 18:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az infót 😊
2016. dec. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!