Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Trimeszter vitamint végig...

A Trimeszter vitamint végig szedtétek a terhesség alatt? Trimeszter1-2-3-at?

Figyelt kérdés

Csak a trimesztert szedők érdekelnek. Mindig a napi 2db-ot szedtétek vagy nem kell végig szedni?

Mellette szedek c vitamint.D vit.kálcium.magnéziumot.

2019. jan. 22. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Én most a 3.trimeszterben kénytelen vagyok a trimeszter 2-őt szedni,mert sehol nem kapok jódmentes trimeszter 3-mat.

Csak jódmenteset szedhetek így nem opció a jódos 3as.

Több patikust is megkérdeztem és a nőgyógyászomat is,azt mondták semmi baj nem lesz ha a 2őt szedem tovább.

2019. jan. 22. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
A benu gyógyszertárakban nézted? Neten láttam hogy lehet rendelni de ott általában mindig van :)
2019. jan. 22. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt abból napi 1 vagy 2t szedsz?
2019. jan. 22. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én végig szedtem, napi 2x; sőt, a 3-at még most, szoptatás alatt is szedem.

Mellé D vitamint és Omega3-at szedtem még.

2019. jan. 22. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen,több gyógyszertárban is néztem.Többek között a Benu-ban is.Gyógyszertában akartam rendeltetni,ahol közölték velem hogy benne van a listában,elvileg tudnának rendelni de valamiért központilag nem tudják megrendelni,nem engedélyezi a rendszer.

Láttam hogy neten is lehet rendelni,de én nem nagyon bízok a netes rendelésben.

Napi 2-őt szedek(reggel 1-este 1).Mellé szelént és vasat.

Magnosolvot alkalmanként,mikor kicsit feszül a hasam.

1#

2019. jan. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!