Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet enni felvagottat terhess...

Lehet enni felvagottat terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Mint pack szalami es ilyesmi. En mar ettem tobbszor is es most mondta egy ismerosom hogy nem szabad. Ez komoly?
2019. jan. 22. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Eszek napi szinten sonkaféléket, felvágottakat. A zöldségeket alaposan megmosom. A nyers, háztáji húsokat (például a kolbászt) kerülöm, de hőkezeléssel (pl. sült kolbász) ezek is fogyaszthatók. Háztáji tojás is hőkezeléssel.

Nem kell túlzásba esni, a liszterózis egyébként is baromira ritka, terhesen kicsit jobban oda kell figyelni és ennyi.

2019. jan. 22. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyunk tökéletesek, de azért talán alapműveltség tudni, hogy a felvágottakat az elelmiszeripar nem nyersen kívánja a kismamáknak se....szoval igen, jó nagy marhaságot kérdeztél.
2019. jan. 23. 06:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Akik lekezelo stilusban birtak csak elmondani azok remelem jobban erzik tole magukat:)

2019. jan. 23. 10:32
 14/15 khniki ***** válasza:
32%
Szalámit, kolbászt, penészes vagy csak füstölt (nem főtt) termékeket tilos. Sajnos...
2019. jan. 23. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindent lehet enni. Barátnőm camambert sajtot evett mindennap 1 csomaggal, rendkívül okos 3 éves kislánya van, mint nekem. Én lágy tojást nyomtam magamba na meg házi füstölt kolbászt. Most Pick szalámi a mindenem, mindennap azt eszek.😂 Amúgy valószínűbb, hogy elüt az autó, mint elkapsz valami bacit ezektől a kajáktól. Még nem mosott zöldségtől, gyümölcstől is hamarabb lesz bajod.
2019. jan. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!