Alkohol terhesség alatt?

Egyik terhességemnél sem ittam, miután megtudtam, hogy terhes vagyok. Kivéve egy esküvőt az első terhességemnél, ott egy vörös boros kólát ittam.
Angliában nagyon sűrű, sajnos, hogy a kismamák sok alkoholt fogyasztanak és látszik a babákon. :( A szemük közelebb van, az arcuk a Down-os gyerekekére hasonlít. :( Néztem egy dokumentumfilmet, ahol a kismamák büszkén mondták, hogy vigyáznak a babára, már nem töménnyel rúgnak be, csak ciderrel/breezerrel. Nagyon szomorú!

Paramamik..ez jó :D
Ennyi erővel MINDEN árt a babának.
A friss levegő-szerinted, ahova kiviszed, a "bio" gyümölcs,meg zöldség, amit megveszel, mert rá van írva.
A sok terhesvitamin amire szintén ráirnak mindent,de biztosíték erre nekünk bármi?!
Glutén mentes,tej mentes, "MINDEN MENTES" kaják és sütik..amik tökjól hangzanak.
Csak azt a sok "mentes" dolgot valamivel potolni kell,mert nem levegövel áll össze a tészta sem.
Ésakkor csodálkozunk mennyi alergiás,meg "nyámnyila" gyerkőc van, illetve születik.
Bocsánat, de sokszor mentem falnak, és fogok is ezektől a szemléletektől,főleg hogy drogériában dolgoztam és miket láttam, hallottam.
Tehát ezekhez hol van az a fél pohár bor, pezsgő, bármi?
Alapból,amit megeszünk már sz.r

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!