Más is szilveszterezik egyedül terhesen otthon? 39 hkm
Figyelt kérdés
A párom elment bulizni,cseppet sem zavarja,hogy bármikor beindulhat a szülés...2018. dec. 31. 20:10
21/24 anonim válasza:
Nem tudom ezek a pasik hany evesek komolyan....bulizni barmikor lehet...az en ferjem mindig elore megkerdezi, de meg sose mondtam neki, h ne menjen, mondjuk ritkan megy, akkor is inkabb csak dumalni a haverokkal. En is elmegyek neha ha tehetem, es mas tud vigyazni a gyerekre...nyaron tobbszor eljartam bullizni, de sise hafynam magara, ha nincs jol, beteg, valami baja van. Egy mindenoras kismama pont ilyen. Eddig is ennyire lehetett ra szamitani? Mert akkor nehez lesz veke gyereket nevelni. pont szilveszterkor egyedulhagyni valakit...
22/24 anonim válasza:
Itt abszolút nem a bulizással van a gond, hanem azzal, hogy mindenórás vagy, kedves kérdező. Bármikor megindulhat a szülés, és mivel ivott nyilván, ezért még autóba sem tudna pattanni és futni veled a kórházba, ha riasztanád. Ez számomra nagyon durva, én nem tudnám szó nélkül hagyni, nehezen tudnék, vagy sehogy sem tudnk elvonatkoztatni azoktól a következtetéseimtől, hogy akkor más vészhelyzetben mennyire lehetne rászámítani. Nem akarlak hergelni, kedves kérdező, elég bajod van enélkül is, de egyelőre még nem érett meg a családapaságra az ilyen férfi.
23/24 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, mert ez valószínűleg a gyerek születése után is így lesz - hogy a buli és az ivás lesz neki az első és nem a család. Azért próbálj meg beszélni vele amikor józan, vagy állítsd ultimátum elé. Sajna neki nem való az apaság ez már most látszik.
24/24 anonim válasza:
Kwdves 20as, sajnos az ismeretségi koromben akad par aki ki akarta bulizni magat a szulesig. Nem... Nem igy lett. Sajnos kivetelt sem lattam. Mind-mind beleseszarik. Aki konkretan egy sorozest valaszt ahelyett hogy ott legyen a gyereke születésen az nem fog vele törődni, mindig lesz oka inni meg bulizni
(amig kicsi ugyse emlékszik, ha nagyobb akkor mar nincs akkora gond vele...) az az anya dontese meddig turi
En nalam ennek igen alacsony a hatara. Persze nwm vagyunk antialkoholistak de azert a szules valamivel jelentősebb alkalom, mint egy szilveszter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!