Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is szilveszterezik egyedül...

Más is szilveszterezik egyedül terhesen otthon? 39 hkm

Figyelt kérdés
A párom elment bulizni,cseppet sem zavarja,hogy bármikor beindulhat a szülés...
2018. dec. 31. 20:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két éve volt így, nem ment el, sőt alkoholt sem ivott hogy be tudjon vinni ha beindul a szülés...

Sajnálom, ez tényleg nem túl szép tőle :/...

2018. dec. 31. 21:52
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Férjemnek eszébe sem jutott soha, hogy nélkülem szilveszterezzen. Most viszont sajnos külön vagyunk, mert kórházban van.
2018. dec. 31. 22:11
 13/24 anonim ***** válasza:
20%

néhány hozzászóló nő nagyobb tuskó a férjnél, pedig ő se semmi...

azért egy 10hetes ikerterhes, aki fekszik nem egy 39 hetes, már bocs. Satöbbi...

2018. dec. 31. 22:17
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Én 14hetes vagyok és úgy volt hogy elmegyünk kicsit, de aztán el~g rosszul lettem, jött az émelygés meg feszül a méhem... Mostanában szokott.... És itthon maradtunk társasozni, nem ment el n~lkülem sehová a férjem, meg is köszöntem neki ezerszer
2018. dec. 31. 22:20
 15/24 A kérdező kommentje:
A legszomorúbb,hogy karacsony óta minden napja ivászatból áll. Minden nap vendégeket hívott,söröztek,pálinkáztak,ha meg nem jött senki, ő ment el valamelyik haverjához. Sajnálom,hogy ilyen embernek szülök,és hogy csak most jöttem rá milyen ember is ő valójában. :'( Pár hete veszekedett velem,hogy ha baj van,ne hívjak mentőt,mert nem azért vannak, inkább bevisznek a korházba a szülei,ha ő dolgozik. Most itthon lenne,bevihetne,ha kell,de nem,hívjak mentőt majd,mert ő nem bírja ki,hogy ne igyon.
2018. dec. 31. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg megemlítetted neki h bármikor beindulhat a szülés, ha már ő ezt magától nem fogta fel? Ne haragudj de milyen kapcsolat ez? Az én férjemnek eszébe nem jutott volna ilyen, amikor a 39.hétben voltam még dolgozni sem ment be nyugodtan. Ugyan nekünk már rég megszületett a fiunk, de most sem jutna eszébe h nélkülünk töltse a szilvesztert. Van az a pont amikor már első a család és nem a buli. Nagyon sajnálom ami most veled van, gondolom ezen kattogsz folyamatosan. Nem tudom írni h ne aggódj meg így meg úgy mert ezt így már megette a fene! Sajnálom.
2018. dec. 31. 22:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Mivel 1 hete elmúltak a jóslók és szinte semmi bajom,ezért ő teljesen biztosra veszi,hogy nem fogok még szülni a héten. Kértem,hogy ne menjen,de azt mondta,hogy csak 1 órára megy. Ez 3 órája volt. Azóta se egy üzenet se 1 hívás,semmi. Hát nagyon fontosak vagyunk neki. :'( De gondolkozok rajta,hogy elmegyek valamerre itthonról,amire hazajön. Bár lehet észre sem venné. :(
2018. dec. 31. 22:40
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

Hát már nem azért, de elég tuskó ez a pasas.

37 hetes terhes vagyok, és ha akarna a párom bulizni, az oké, hogy mehetne, de nem inna egy kortyot se, mert tudja, hogy bármikor jöhet a baba. Sőt már stresszben van, mikor felhívom napközben valamiért.

Nem ment el ma sem, csak egy havárját mentette ki, mert defektet kapott, de Kérdező, nagyon sajnálom, hogy a pasid karácsony óta vedel. Tényleg nem gondoltátok at 2x, de ne aggódj, próbálj nyugodt maradni, és ha kijózanodott, megbeszélni vele ezt a gáz hozzáállást.

2018. dec. 31. 23:33
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Hat nemtudom, szerintem az en parom sosem tett vna ilyet, meg egy nagyon kiraly par napos kulfoldi munkat is visszautasitott, pedig meg jo 7hetem volt akkor vissza, de semmikepp nem akart lemaradni a szulesrol.. Szerintem ez jo nagy bunkosag.
2019. jan. 1. 00:15
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Eloszor is: Boldogabb ujevet csajok!

Latom nem csak en vagyok hasonlo helyzetben.. ez mar nem az elso eset de rosszul esett egyedul lenni szilveszterkor is, karacsonykor is meg a tobbi napon is..... bar en nem 39hkm vagyok, csak 31, de az en parom is ugyanezt teszi miota szabadsagon van (kb 16.-a ota) es ugyanolyan rosszul esik mint nektek. Nagyon elszomorit..

Remeljuk hogy csak az all a hatterben hogy sokan ugy gondoljak hogy ha megszuletik a baba akkor mar nem lesz alkalmuk eljarkalni, piazgatni, bulizgatni es talan ezert van az egesz. Majd talan eszhez ternek szules utan. Es meg azt mondjak hogy a terhes noknek hulyek a hormonoktol... 😂

2019. jan. 1. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!