Más is szilveszterezik egyedül terhesen otthon? 39 hkm
Nekem két éve volt így, nem ment el, sőt alkoholt sem ivott hogy be tudjon vinni ha beindul a szülés...
Sajnálom, ez tényleg nem túl szép tőle :/...
néhány hozzászóló nő nagyobb tuskó a férjnél, pedig ő se semmi...
azért egy 10hetes ikerterhes, aki fekszik nem egy 39 hetes, már bocs. Satöbbi...
Hát már nem azért, de elég tuskó ez a pasas.
37 hetes terhes vagyok, és ha akarna a párom bulizni, az oké, hogy mehetne, de nem inna egy kortyot se, mert tudja, hogy bármikor jöhet a baba. Sőt már stresszben van, mikor felhívom napközben valamiért.
Nem ment el ma sem, csak egy havárját mentette ki, mert defektet kapott, de Kérdező, nagyon sajnálom, hogy a pasid karácsony óta vedel. Tényleg nem gondoltátok at 2x, de ne aggódj, próbálj nyugodt maradni, és ha kijózanodott, megbeszélni vele ezt a gáz hozzáállást.
Eloszor is: Boldogabb ujevet csajok!
Latom nem csak en vagyok hasonlo helyzetben.. ez mar nem az elso eset de rosszul esett egyedul lenni szilveszterkor is, karacsonykor is meg a tobbi napon is..... bar en nem 39hkm vagyok, csak 31, de az en parom is ugyanezt teszi miota szabadsagon van (kb 16.-a ota) es ugyanolyan rosszul esik mint nektek. Nagyon elszomorit..
Remeljuk hogy csak az all a hatterben hogy sokan ugy gondoljak hogy ha megszuletik a baba akkor mar nem lesz alkalmuk eljarkalni, piazgatni, bulizgatni es talan ezert van az egesz. Majd talan eszhez ternek szules utan. Es meg azt mondjak hogy a terhes noknek hulyek a hormonoktol... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!