Orsi1023 kérdése:
5 éve próbálkozunk a párommal hogy babánk legyen! De eddig sajnos nem jött össze! Tudtok esetleg valami tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Mindkettönkel minden rendben van mégsem sikerül! Nem eröltetjük mert tudjuk hogy nincs ránk jó hatással! De valamiért mégsem jön össze!2018. nov. 29. 09:02
11/19 anonim válasza:
Szedj folsavat és terhesviramint pl gravida 0 azt hiszem pont annak van terhesség tervezésére is. Ha azzal se akkor ahogy mondták meddőségi vizsgálat
12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként egy pár napja ézékeny a mellem, kicsit görcsöl a hasam de még 10 nap van a menstruációmig! Előző hónapban 3 napig volt meg aztán egy nappal később enyhe barnás folyásom volt! Ez mitől lehet? Egyébként általában 4-5 napig van mensim!
2018. nov. 29. 10:52
13/19 anonim válasza:
Tanácsot nem tudok adni, de talán egy kis reményt... Nekünk 6 év után sikerült az első, teljesen spontán. Nem tudjuk, miért váratott magára ennyit, de tökéletes, tünetmentes terhességem volt, ő is makk egészséges, aztán amikor a másodikkal kezdtünk próbálkozni, a 2. hónapban megfogant. 😊 Szóval remény mindig van, főleg ha elvileg minden eredményetek jó. Kitartás!
14/19 anonim válasza:
Elsőkörben lecserélném a a nőgyógyászomat, mint a huzat!
15/19 anonim válasza:
leirom neked a mi tortenetunket...talan tud egy kis erot adni...10 evig probalkoztunk ebbol kb 8 ev massal sem telt csak orvosrol orvosra jartunk...volt 4 darab sikertelen inszeminacionk...2 darab lombikunk ez ido alatt ...mindket lombik sikeres volt megterhesedtem de sajnos nem mradtak meg....aztan mar eljutottam egy olyan pontra amikor azt mondtam nem erdekel teljesen mas dolgokkal foglallkoztam nem gondoltam a babaprojektre megbeszeltuk majd orokbe fogadunk ...es kepzeld egy reggel pozitiv tesztel ebresztettem a ferjemet ...megterhesedtem spontan en sem hittem el nem is mondtuk senkinek egesszen a 12 hetig ....azota mar 34 hetes az en kis csodam hamarosan megszuletik es azota hiszek a csodakban ....neked is ezt a ket dolgot tudom tanacsolni eloszor is amikor ugy erzitek felkeszultetek menjetek el lombikra ne varjatok tovabb ....es a masik bar ezt nehez tenyleg igy kell erezni es nem csak mondani ENGEDD EL foglald le magad massal ne foglalkozz a temaval ...ha minden rendben akkor jonni fog hidd el ...bizzz a csodakban de ha ugy erzed nehez akkor holnaptol inditsatok a lombikprogramot ...nekem pl azt mondta az orvosom az is megtortenhet hogy a lombikozas beinditott valamit ami addig nem mukodott nalam ...remelem tudtam segiteni hidd el megertem es tudom mit erzel ...sikerulni fog meglatod
16/19 anonim válasza:
4
Az inofolic drága,de a myo-inozitol+ folsav nem, és ugyanazt tartalmazza.
Egyébként D3 szűrésen is voltatok? Mert az nem a vérkép része.
Meddőségi klinika?
17/19 anonim válasza:
Leírnád milyen vizsgálataid voltak, könnyebbén segítenénk.
18/19 anonim válasza:
Szia! Én is elkezdtem szedni a terhes vitamint , elég gyorsan összejött. Előtte úgy voltunk ha lesz lesz, ha nem nem, viszont a vége felé már mindent megadtam volna, hogy legyen. Egy próbát megér ;)
19/19 anonim válasza:
Amit a dokid ajánlott, jó cucc, megéri az árát..., ha tényleg szeretnéd a babát!
Kívánom, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!