2hete vetéltem el sajnos, nagyon vártuk már ezt a babot. Ha csak egy normális mensit várok meg és utánna ujra probálkozunk abbol baj lehet? Vagy várjunk még?
Szia! Én hat és fél hetesen vetéltem el, és egy menstruáció után teherbe estem, és eddig semmi bajunk.Most vagyunk 12 hetesek. Ugyanakkor azt is gondold végi, mi van ha mégse jön össze, egy második vetélést már sokkal nagyobb kudarcként él meg az ember. Mindenesetre, mi rögtön próbálkoztunk, és nem bántam meg!
Szurkolok neked!!!
Szia!!
Én is elvetéltem tavaly novemberben. Nekem azt mondta a dokim, hogy mihelyst van egy normális mensim, utána már lehet próbálkoznik! Mondanom sem kell, hogy csak a 2. mensi után sikerült, de a szervezeted tudja, mikor lehetsz újból terhes. Ha még nem áll készen rá, akkor nem leszel az! Szerintem csak próbálkozzatok, de akard görcsösen, mert úgy nem fog menni!! (amúgy a tesóm, és köztem 11 hónap van...-számolj csak utána!!!..) Sok sikert, és kitartást kívánok neked!!
Szia!
Velem egy hete történt hasonló, nekem missed ab-om volt. A doki 4 hónapot mondott. Én előtte a Gravidát szedtem, most leálltam vele, de igazából csak azért, hogy ne emlékeztessen minden reggel a bébire. Helyette viszont Supradynt szedek meg C-vitamint. Mi úgy tervezzük, hogy amennyiben helyreáll rendesen a ciklusom, akkor novemberben elkezdem újra szedni vagy az Eleviet vagy a Gravidát, és januártól újra próbálkozunk. Új év, új esély... És most érzem, hogy minden rendeben lesz! Már most próbálok így hozzáállni. Szóval szerintem ha Ti nem is tudtok 3-4 hónapot várni, de kettőt legalább kellene, az 1 az kevés. Tudom, hogy nagyon nehéz, nekünk is lassan telnek a napok, de gondolj arra, hogy "készülődik" már a Ti babátok is, csak egy kicsit várat még Titeket, de itt lesz ha eljön az Ő ideje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!