Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2hete vetéltem el sajnos,...

2hete vetéltem el sajnos, nagyon vártuk már ezt a babot. Ha csak egy normális mensit várok meg és utánna ujra probálkozunk abbol baj lehet? Vagy várjunk még?

Figyelt kérdés
7hetesen ment el,de én azota is szedem a vitaminokat.Hogy ne legyen hiány a következönél,vagy ez hülyeség..
2008. szept. 29. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól teszed, hogy szeded a vitaminokat. De szerintem érdemes kivárnod a 3 hónapot, hogy regenerálódjon a méhed.
2008. szept. 29. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem lehet baj de lehet jöbb lenne ha várnál még egyett hogy rendben legyen minden. Igyál palástfü taát hogy jobban megtapadjon. Minden jót kivánok!
2008. szept. 29. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem 10hetesen halt el a babám januárban nekem 6 honapot mondtak hogy várjunk,de végul megbeszéltem a dokival hogy menjunk már egy kicsit lentebb a honapokal4-5 honapra májusba probálkoztunk ujra és elsöre sikerült most 21 hetes vagyok,szerintem várj legalább 3 honapot mert csak kell a méhednek is regenerálodni aztán meg ha baj lesz netán magad hibáztatod hogy nem vártál még egy kicsit,
2008. szept. 29. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én hat és fél hetesen vetéltem el, és egy menstruáció után teherbe estem, és eddig semmi bajunk.Most vagyunk 12 hetesek. Ugyanakkor azt is gondold végi, mi van ha mégse jön össze, egy második vetélést már sokkal nagyobb kudarcként él meg az ember. Mindenesetre, mi rögtön próbálkoztunk, és nem bántam meg!

Szurkolok neked!!!

2008. szept. 29. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én is elvetéltem tavaly novemberben. Nekem azt mondta a dokim, hogy mihelyst van egy normális mensim, utána már lehet próbálkoznik! Mondanom sem kell, hogy csak a 2. mensi után sikerült, de a szervezeted tudja, mikor lehetsz újból terhes. Ha még nem áll készen rá, akkor nem leszel az! Szerintem csak próbálkozzatok, de akard görcsösen, mert úgy nem fog menni!! (amúgy a tesóm, és köztem 11 hónap van...-számolj csak utána!!!..) Sok sikert, és kitartást kívánok neked!!

2008. szept. 29. 17:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a gyors és okos válaszokat,remélem hamarosan ujra terhes leszek.
2008. szept. 29. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem egy hete történt hasonló, nekem missed ab-om volt. A doki 4 hónapot mondott. Én előtte a Gravidát szedtem, most leálltam vele, de igazából csak azért, hogy ne emlékeztessen minden reggel a bébire. Helyette viszont Supradynt szedek meg C-vitamint. Mi úgy tervezzük, hogy amennyiben helyreáll rendesen a ciklusom, akkor novemberben elkezdem újra szedni vagy az Eleviet vagy a Gravidát, és januártól újra próbálkozunk. Új év, új esély... És most érzem, hogy minden rendeben lesz! Már most próbálok így hozzáállni. Szóval szerintem ha Ti nem is tudtok 3-4 hónapot várni, de kettőt legalább kellene, az 1 az kevés. Tudom, hogy nagyon nehéz, nekünk is lassan telnek a napok, de gondolj arra, hogy "készülődik" már a Ti babátok is, csak egy kicsit várat még Titeket, de itt lesz ha eljön az Ő ideje!

2008. szept. 30. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!