8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.
Sziasztok.
Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.
Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.
Köszönöm
Hívtam ma a számot amit tegnap adtak. Holnap reggelre adott időpontot a doktornő. Úgy hogy még várni kell de lehet jobb is így mert reménykedünk, hogy a vérzés még jobban csökkeni fog.
Pihengetek amennyit csak tudok.
Most mar en is hozzaszolok. Eddig csak olvastam. A baba megvan, azt megneztek? Nem lattam, hogy irtad volna.
Szoritok amugy! 🙏
Igen. Pénteken megnézték, megvan meg a kis szíve is dobog. Csak annyi,hogy utolsó mensitől számítva 8 hetes lennék de a doktornő azt mondta, hogy a kicsi 5-6 hetesnek felel meg ultrahang alapján. Holnap megyünk vizsgálatra. De majd kell ezen felül még egy vizsgálat mivel meg akarják nézni,hogy a kicsi tovább fejlődött e de úgye 2 nap az nem sok. Most 3 napja elkezdtem szedni egy UK No.1 vitamint ami összesen 19 vitaminból plusz 400 mg folsavból áll. Bízom benne hogy ez is segít majd a magzatnak.
Kicsit kétes érzések kavarognak bennem, mert sokat böngésztem az interneten és sokan írták, hogy a magzat 8 hetes volt mensi naptár szerint de ultrahangon csak 6, annyi történt hogy valószínű később volt a fogantatás, de hogy ez együtt járjon vérzéssel is ezt nem igazán tudom összeegyeztetni. Vagy arról van szó, hogy csak egy balszerencsés véletlen és pl. Egy ér pattant meg és attól volt a vérzés és a fogantatás valóban később volt vagy pedig, hogy a magzat nem tud tovább fejlődni és akkor ezek az előjelek. Sajnos ezt csak az idő tudja eldönteni.
Februárban is volt egy vetélésem akkor is csütörtökön kezdődött a vérzés szombaton pedig már el is vesztettem az akkor is 8 hetes magzatom. Szóval akármennyit olvasok erről tényleg ez 50-50%. Ezt csak az idő fogja megmutatni, hogy mi lesz ennek a várandosságnak a kimenetele. De reménykedem benne, hogy a jó Isten mellettünk lesz és meghagyja nekünk a kis csodánkat. Bár nem szeretném bele élni se magam mert sajnos ha el kell mennie akkor nem zuhanhatok össze mert az nem változtatna semmin sem. Köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást.
Jelentkezz holnap. Izguljunk egyutt. :)
44#
Sziasztok!
Voltunk benn ma a kórházban ultrahangon.
Kiderült, hogy semmit nem látnak már a méhembe, szóval valószínű hogy szombaton délelőtt a sok vérzéssel ki ürült.
Mondta a doktornő, hogy úgye pénteken látta az ultrahangon és 5 hetes magzatnak felelt meg így az történt, hogy megállt a fejlődésben így a természet tette a dolgát.
Ez van sajnos de nem törünk meg a férjemmmel, mert ahogy mondták ma is nekünk, hogy még lehet komplikáció mentes terhességem annyi, hogy ez most nem jött össze szegény valami oknál fogva nem tudott tovább fejlődni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Most már a saját 2 esetemből is tanulva, hogy ha bármikor bárki a terhesség alatt vérzést észlel annak semmi jó kimenetele nem lesz. Persze mielőtt jönnek az ellenérvek vannak olyan esetek is ahol úgyanúgy folyik tovább a terhesség de az esetek nyomos részében, ahogy ma is beszélgetünk az orvossal általában baljós intőjelnek számít.
Az én történetem így végződött. Mindenkinek kívánok problémamentes babavárást.
Sziasztok! 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!