8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.
Sziasztok.
Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.
Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.
Köszönöm
Kedves Kérdező!
Nálam is volt ilyen és egy hatalmas vérömleny volt az oka. Egy ér megpattant a méhfalon és az okozta. Belőlem is ömlött a vér és a vérömleny darabkái távoztak... Ellenségemnek se kívánnám az az érzést amit akkor láttam . 3-4 alkalommal is megtörtént velem, rögtön mentünk a sürgősségire volt, hogy Budapesten vagy vidéken. Mindig volt szívhang, növekedett, minden oké volt.
Sajnos nekem szomorúan végződött és egy tünetmentes hét után magas lázzal, hányással kórházba kerültem és már nem élt a kisbabánk.
Egyébként az orvos progeszteront írt fel nekem, azt kellett szedegetnem az első vérzés kezdetétől.
Nem akarlak megrémiszteni, ez az én tapasztalatom volt.
Azóta második terhességem vége felé járok és egy apróbb vérzésen kívül nem volt más panaszom.
Nagyon remélem, hogy rendben lesztek és kitartás !
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.
Még mindig várakozunk de át hoztak egy másik részlegre ahol gyorsabb elvileg az ellátás. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Mindenképp megírom.
Reméljük minden rendben lesz. Nekem is hematóma miatt volt a vérzés 6 hetesen , utána még egyszer 13 hetesen de szerencsére nem lett baj.
Előttem írta valaki a progeszteront, az esetek 0,01 %-ában segít amennyiben kimutatott progeszteron hiány van. Ezt kizárólag Magyarországon írják minden boldog boldogtalannak.
Kérdező kitartást, reméljük nem hoznak sok sürgős esetet előtted. Bár amilyen idő van sok a baleset…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!