Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen ömlik belőlem...

8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.

Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.

Köszönöm

2018. nov. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Már be értünk a sürgősségire. Oda adtam a recepciósnak a papírt amit tegnap kaptam rajta a telefonszámmal amit hívtam az erős vérzés miatt felhívta ő is őket, egyeztetés szempontjából és a férjemmel hallottuk, hogy a kolllegájával arról beszél, hogy miért ide küldtek minket. Végül írt valamit még a gépben utána mondta, hogy üljünk le mert lehet, hogy nem vesznek előre így lehet hogy 1 órát is kell várni. Ez attól is függ, hogy mikor kit fog ki az ember. Lehet kedves utolsó, hogy így kéne hogy előre venni mondtam a nőnek hogy erős vérzésem van 10 percenként járok a wc-re és így se tett előre. Ha ki verem a balhét azzal se lesz jobb. Szóval most itt várunk de ez is jobb annál, mint otthon ülni bután.
2018. nov. 24. 13:08
 22/51 anonim ***** válasza:
24%
1 óra azt teljesen normális, hiszen nem tudhatod hogy épp hányan haldokolnak előtted. Mikor én vártam a soromra, épp két újraélesztés is ment.
2018. nov. 24. 13:11
 23/51 anonim ***** válasza:
Hol vagy amúgy, melyik városban?
2018. nov. 24. 13:11
 24/51 A kérdező kommentje:
Írta valaki, hogy ha ez is vetélés lesz vizsgáltassam ki magam. Igen ha esetleg így végződne, legközelebb mikor Magyarországra megyünk biztosan ki vizsgáltatjuk magunkat. Tegnap a doktornővel is beszéltünk erről de azt mondta, hogy itt csak a 3.ik vetélés után végeznek teljes kivizsgálást. Mondta, hogy lehet, hogy sajnos ez is "unlucky" próbálkozàs volt.
2018. nov. 24. 13:14
 25/51 A kérdező kommentje:
Norwich.
2018. nov. 24. 13:14
 26/51 anonim ***** válasza:
47%
Magyarországon is a harmadik után foglalkoznak az emberrel utána vizsgálnak ki ez mindenhol így van. A terhességek 25 % - a, azaz minden negyedik vetéléssel végződik , ha valaki háromszor egymás után elvezél ez még belefér statisztikailag, ezért csak a harmadik után vizsgálnak ki. Mindenhol a világon.
2018. nov. 24. 13:20
 27/51 A kérdező kommentje:
Rendben. De én arra gondoltam, hogy privát ki vizsgáltattom magam. Mert azért akàrhogy is statisztika aki màr túl van 2 vetélésen nem szeretne egy 3.at is, feltéve ha olyan probléma áll a háttérben ami orvosolható. Pl. Pajzsmirigy alul működés.
2018. nov. 24. 13:24
 28/51 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nálam is volt ilyen és egy hatalmas vérömleny volt az oka. Egy ér megpattant a méhfalon és az okozta. Belőlem is ömlött a vér és a vérömleny darabkái távoztak... Ellenségemnek se kívánnám az az érzést amit akkor láttam . 3-4 alkalommal is megtörtént velem, rögtön mentünk a sürgősségire volt, hogy Budapesten vagy vidéken. Mindig volt szívhang, növekedett, minden oké volt.

Sajnos nekem szomorúan végződött és egy tünetmentes hét után magas lázzal, hányással kórházba kerültem és már nem élt a kisbabánk.

Egyébként az orvos progeszteront írt fel nekem, azt kellett szedegetnem az első vérzés kezdetétől.

Nem akarlak megrémiszteni, ez az én tapasztalatom volt.

Azóta második terhességem vége felé járok és egy apróbb vérzésen kívül nem volt más panaszom.

Nagyon remélem, hogy rendben lesztek és kitartás !

2018. nov. 24. 13:37
 29/51 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.

Még mindig várakozunk de át hoztak egy másik részlegre ahol gyorsabb elvileg az ellátás. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Mindenképp megírom.

2018. nov. 24. 13:41
 30/51 anonim ***** válasza:

Reméljük minden rendben lesz. Nekem is hematóma miatt volt a vérzés 6 hetesen , utána még egyszer 13 hetesen de szerencsére nem lett baj.

Előttem írta valaki a progeszteront, az esetek 0,01 %-ában segít amennyiben kimutatott progeszteron hiány van. Ezt kizárólag Magyarországon írják minden boldog boldogtalannak.

Kérdező kitartást, reméljük nem hoznak sok sürgős esetet előtted. Bár amilyen idő van sok a baleset…

2018. nov. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!