Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen ömlik belőlem...

8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.

Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.

Köszönöm

2018. nov. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben lesz!!🙏
2018. nov. 24. 13:54
 32/51 A kérdező kommentje:
Most be hívtak. Meg nézték a vérnyomásom meg vizelet mintának adtak egy kis üveget úgy hogy most még az orvosra várunk. Most lejebb csillapodott egy kicsit a vérzés de este is csillapodott reggel meg nagyon sok volt. Köszönöm mindenkinek a támogatást. 🙏
2018. nov. 24. 13:59
 33/51 anonim ***** válasza:
Szorítok!Mindenképp írj mi volt!
2018. nov. 24. 14:02
 34/51 anna.love ***** válasza:

Èn is szurkolok majd ìrj.

A progreszteront nem csak magyarorszàgon adjàk èn is kaptam Nèmetorszàgba a vèrzès utàn.

Az segìt fenntartani a terhessèget.

Èn hüvelykùp formàjàba kaptam.

Ìrj majd hogy mit mondtak

2018. nov. 24. 14:44
 35/51 A kérdező kommentje:
Egyelőre még mindig várunk. Úgy nézz ki, hogy nem vesznek előre ilyen esetben.
2018. nov. 24. 15:06
 36/51 anonim ***** válasza:
19%
1 órán belül behívtak, felvették az anamnézist, írtad néztek vizeletet, vérnyomást, hogy ne vettel volna már előre ? ( akkor ez mi ) Az, hogy várni kell az orvosra az normális, nem vagy életveszélyben.
2018. nov. 24. 15:16
 37/51 A kérdező kommentje:
A vizelet még mindig nálam van. Eddig csak adatokat vettek fel meg vérnyomást mértek.
2018. nov. 24. 15:28
 38/51 anonim ***** válasza:
51%
Én elhiszem neked, hogy szarnak rá ott kint is. Engem is munka közben elöntött a vér, fél óra alatt beértem a kórházba otthagyva a munkahelyem csapot, papot. 2 órán keresztül vártam mire végre megvizsgáltak, addig ötször sírvafakadtam. Aztán végre megvizsgáltak, kiderült hematóma. 3nap után hazaküldtek azt mondta doki nemtudnak mitcsinálni, Németországban dolgozott ott ettől erősebb vérzéssel hazaküldik a nőket nem fektetik be, nincs arra garancia ha a kórházba önt el a vér megtudják menteni a babát. Most állandó fekvés, és gyógyszerek, bár megmondta, hogy rajtam nem a gyógyszerek fognak segíteni hanem a jóisten meg a természet. Most gyakorlatilag csak annyira kelek fel mikor vizsgálatokra kell mennem (mondjuk oda van írva a papírjaimra, hogy szigorú ágynyugalom de azért mindenhol órákat ülök). Remélem minden rendben lesz, nagyon szorítok neked.
2018. nov. 24. 16:14
 39/51 A kérdező kommentje:

Be hívtak az előbb. Meg nézte a doktornő, hogy nincs e nyitva a méhszáj. Zárva van amit mondott is, hogy jó jel. Vettek vért tőlem most annak az eredményét várjuk. Holnap kell be jönni az EPAU-ra, hogy csináljanak egy korábbi ultrahangot, hogy megállapítsák hogy a vér vesztés okozott e a magzatban valamilyen kárt. De azt mondta amit tegnap is mondtak, hogy lehet ez egy kezdődő vetélés is de az is lehet hogy csak egy ér pattant el és az miatt van a vérzés. Sajnos csak az idő tudja majd a biztost eredményt meghozni. Mondta még, hogy ha nagyon erősen el kezdek este vagy akár éjszaka vérezni akkor jöjjek vissza ide az ügyeletre. De most pár órája csillapodott a vérzés.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, jó látni hogy vannak még empatikus emberek!

2018. nov. 24. 17:18
 40/51 anonim ***** válasza:
Ird meg mi lett Veled
2018. nov. 24. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!