Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen ömlik belőlem...

8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.

Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.

Köszönöm

2018. nov. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6
 11/51 anna.love ***** válasza:
100%

Nàlam 2 hete volt hasonlò

A fràsz jött ràm, èn Nèmetorszàgba èlek.

Àlltam a konyhàba egy bugyiba ès szò szerint folyt belőlem a vèr a pàrom törölte fel utànam.

Elmentünk a nőgyògyàszhoz...semmi baj nem volt ekkor voltam 7 hetes.

A következő ultrahangon semmit nem làttak se szìvhang se embriò se petezsàk.

Aztàn 3 nap mùlva ùjra megnèztèk ès minden ott volt...szìvhangal együtt.

Kiderült hogy egy szèp nagy vèrömleny volt màsnèven hematoma ès abbòl vèrzett a picibe ez nem tesz kàrt.

Pihennem kellet...elmùlt a vèrzès most 9 hetes vagyok ès minden ok.

Hàtha veled is csak ez van.

Remèlem.

2018. nov. 24. 11:28
 12/51 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező Angliában élek 15 éve, itt dolgozom kórházban 10 éve , itt voltam terhes, 6 hetesen rohantam be vérzéssel! És nem oda ahol dolgozok! NEM igaz , hogy nem foglalkoznak a terhes nővel!

Ez NHS protokoll, nem fognak elküldeni vérzéssel ! Az egy dolog , ha nagyon vérzel valószínű nem fognak tudni mit csinálni ez a természet rendje. De ne írj olyat ami nem igaz.

2018. nov. 24. 11:43
 13/51 A kérdező kommentje:
Persze értem én. Nem tudom némelyik ember azt gondolja, hogy nincs jobb dolga az embernek mint netezni ilyenkor. Tegnap kaptam egy telefonszámot a kórházban hogy ha rosszabb lesz az állapotom hívjam őket. Ma reggel fel is hívtam és kérdezték, hogy mennyi idő alatt telik meg a betétem mondtam, hogy kb. Másfél óra alatt és mondták hogy ha rosszabb lesz pl. Fél óránként akkor hívjam vissza őket és fogadnak. Szóval r....tul nem jó kedvemből vagyok ide fenn csak próbálnék megoldást találni vagy olyant aki járt hasonló helyzetben.
2018. nov. 24. 11:48
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy nem tudnak mit csinálni ha el akar menni a baba. De veled csak kellene kezdeni valamit, ha ennyire vérzel. Mielőtt neked lesz bajod.
2018. nov. 24. 11:48
 15/51 anna.love ***** válasza:
36%

Egy terhes nőt vèrzèssel nem küldhetnek el!!!!!!

Èn kb 4 hònapja elvesztettem egy babàt , nem vetèltem el csak elhalt.

6 hetes voltam ès csak egy picit vèreztem, Nèmetorszàgba èlek ès akkor mèg nem volt biztosìtàsom ..mentőt hìvtunk bevittek ès nem èrdekelte őket hogy nincs biztosìtàsom

Megfelelően ellàttak..

Aztàn befejeztèk a terhessèget.

Furcsa hogy Angliàba ez ìgy működik...

Mellesleg ha tènyleg ùjra vetèlèsed van, nem àrtana megnèzetni a pajzsmirigyed.

Nekem kiderült hogy az előző baba amiatt halt el.

Lehet hogy mielőtt ùjra teherbe esnèl ( ha tènyleg vetèlsz most) nem àrtana egy kivizsgàlàst csinàltatni...

2018. nov. 24. 11:50
 16/51 anonim ***** válasza:
88%
Én is Angliában élek,itt is szültem.Ha terhesen vérzel,NEM kell beutalo.Ez ugyan olyan,mintha eltöröd a kezed,akkor sem mész a GP hez beutalóért.Elején én is véreztem,elküldtek a terhes ambulanciára.Ha olyan rosszul vagy,én a helyedben azt mondanám,hogy fél óránként telik meg a betét,szédülsz émelyegsz stb...Én tuti mentőt hívnék,mert akkor 100% hogy gyorsabban megvizsgálnak.De egy biztos,tuti nem várnék otthon.Remélem minden ok lesz,de inkább ne várj mert még neked is bajod eshet!!!
2018. nov. 24. 12:01
 17/51 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező ez nem így megy itt

Nem hívogatni kell,hanem a sürgősségire menni.

Több vetélésem volt itt és azonnal előre vesznek HA a sürgősségire mész

2018. nov. 24. 12:02
 18/51 A kérdező kommentje:
Most hívtam őket hogy erősödött a vérzés. Mondták, hogy fogadnak a sürgősségin.
2018. nov. 24. 12:04
 19/51 anonim ***** válasza:
87%
Hamarabb kellett volna azt mondanod még ha nem ugy van akkor is.
2018. nov. 24. 12:13
 20/51 anonim ***** válasza:
81%

Na végre, de nem hívogatni kell , hanem menni , ezt nem mostsnra hanem a jövőre nézve mondom.

Valaki írta előzőleg , hogy hívjon mentőt, mentőt nem küldenek ilyen esetben (én vagyok aki 10 éve NHS dolgozó ), annyit mond az operátor , hogy menjen be a kórházba, a mentő nem ilyen esetekre van.

De a terhesen vérző nőket minden esetben előre vesszük a sürgősségin.

Ezt hívják úgyhogy Triage, amikor én voltam 6 hetesen egy kis barnázással , egyből a legmagasabb fokozatba kerültem, tehát legelőre, ettől függetlenül volt előttem olyan a kép szívrohamban haldoklott, de ez ugye logikus.

2018. nov. 24. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!