8 hetes terhesen ömlik belőlem a vér. Valaki volt már hasonló helyzetben? Többi lenn.
Sziasztok.
Csütörtök este el kezdtem vérezni amit már akkor tudtam, hogy semmi jót nem jelent. Elmentem tegnap orvoshoz ő megvizsgált, látta a szívhangot a magzatot is de mondta, hogy 5-6 hetesnek felel meg. Ma reggel rengeteg vér távozott/távozik belőlem. Szó szerint ömlik. Február végén volt már egy vetélésem ő is 8 hetesen ment el.
Úgy sejtem, hogy ez is vetélés lesz de kérlek benneteket ha van bármi tapasztalatotok akkor írjátok meg nekem.
Köszönöm
Nàlam 2 hete volt hasonlò
A fràsz jött ràm, èn Nèmetorszàgba èlek.
Àlltam a konyhàba egy bugyiba ès szò szerint folyt belőlem a vèr a pàrom törölte fel utànam.
Elmentünk a nőgyògyàszhoz...semmi baj nem volt ekkor voltam 7 hetes.
A következő ultrahangon semmit nem làttak se szìvhang se embriò se petezsàk.
Aztàn 3 nap mùlva ùjra megnèztèk ès minden ott volt...szìvhangal együtt.
Kiderült hogy egy szèp nagy vèrömleny volt màsnèven hematoma ès abbòl vèrzett a picibe ez nem tesz kàrt.
Pihennem kellet...elmùlt a vèrzès most 9 hetes vagyok ès minden ok.
Hàtha veled is csak ez van.
Remèlem.
Kérdező Angliában élek 15 éve, itt dolgozom kórházban 10 éve , itt voltam terhes, 6 hetesen rohantam be vérzéssel! És nem oda ahol dolgozok! NEM igaz , hogy nem foglalkoznak a terhes nővel!
Ez NHS protokoll, nem fognak elküldeni vérzéssel ! Az egy dolog , ha nagyon vérzel valószínű nem fognak tudni mit csinálni ez a természet rendje. De ne írj olyat ami nem igaz.
Egy terhes nőt vèrzèssel nem küldhetnek el!!!!!!
Èn kb 4 hònapja elvesztettem egy babàt , nem vetèltem el csak elhalt.
6 hetes voltam ès csak egy picit vèreztem, Nèmetorszàgba èlek ès akkor mèg nem volt biztosìtàsom ..mentőt hìvtunk bevittek ès nem èrdekelte őket hogy nincs biztosìtàsom
Megfelelően ellàttak..
Aztàn befejeztèk a terhessèget.
Furcsa hogy Angliàba ez ìgy működik...
Mellesleg ha tènyleg ùjra vetèlèsed van, nem àrtana megnèzetni a pajzsmirigyed.
Nekem kiderült hogy az előző baba amiatt halt el.
Lehet hogy mielőtt ùjra teherbe esnèl ( ha tènyleg vetèlsz most) nem àrtana egy kivizsgàlàst csinàltatni...
Kérdező ez nem így megy itt
Nem hívogatni kell,hanem a sürgősségire menni.
Több vetélésem volt itt és azonnal előre vesznek HA a sürgősségire mész
Na végre, de nem hívogatni kell , hanem menni , ezt nem mostsnra hanem a jövőre nézve mondom.
Valaki írta előzőleg , hogy hívjon mentőt, mentőt nem küldenek ilyen esetben (én vagyok aki 10 éve NHS dolgozó ), annyit mond az operátor , hogy menjen be a kórházba, a mentő nem ilyen esetekre van.
De a terhesen vérző nőket minden esetben előre vesszük a sürgősségin.
Ezt hívják úgyhogy Triage, amikor én voltam 6 hetesen egy kis barnázással , egyből a legmagasabb fokozatba kerültem, tehát legelőre, ettől függetlenül volt előttem olyan a kép szívrohamban haldoklott, de ez ugye logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!