Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező a cukorterheléses...

Kötelező a cukorterheléses vizsgálat?

Figyelt kérdés
Nem elég csak az éhgyomori cukor?2 órát nem bírok ki az sztk.-ba várni,feküdnöm kell,bármikor kinyílhat a méhszáj.Mi van akkor ha nem csináltatom meg a vizsgálatot?27 hetes kismami.
2008. nov. 6. 07:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az orvosoddal beszéld meg akkor,amúgy fontos a cukorterheléses vizsgálat,és kötelező is ,de hallottam róla talán épp itt olvastam hogy valakinek,csak éhgyomrit néztek.Minden jót nektek!
2008. nov. 6. 07:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!!!
2008. nov. 6. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem már nyitva van a 23hétöl,nekem is feküdni kell, de megcsinálták a 25ik héten-a mult héten,én ugy tudom kötelezö mert ha cukros vagy az a babára is veszélyes,26hetes 1napos kismami
2008. nov. 6. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nagyon fontos, hogy megcsináltasd mindenképpen, ahogy az előző válaszoló is írta, mert kiderülhet, hogy terhességi cukorbajban szenvedsz, és akkor nagyon fontos, hogy diátázz! Az éhgyomri cukorszint nem mutatja ezt ki, és más módon sem lehet kideríteni, mert amúgy tünetmentes. Ezt a kis szenvedést bírd ki a baba érdekében, mert ha n em derül ki időben, akkor később sokkal nagyobb gndokat okozhat!

Remélem, minden rendben lesz!

34 hetes

2008. nov. 6. 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Egészségesen élek,/mellesleg személyi edzőként dolgoztam/így fokozottan tudom mit jelent az egészséges életmód-táplálkozás.Eddig 4 kilót híztam!Így bízom benne nem leszek cukros.De azért köszi.
2008. nov. 6. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is úgy tudom, hogy kötelező! Annyit tehetsz mint én! Megkérdeztem a dokimat muszály-e bemennem az OTI-ba (debrecen) vagy közelebbi laborba is mehetek? At mondta mehetek a háziorvosi rendelőben lévő laborba is csak akkor be kell majd vinnem a leletet neki ha megvan. Így itthon pihengettem 2 órát és úgy mentem vissza a laborba. Szerintem kérdezd meg te is nincs e egy közelebbi megoldás. 28 hetes kismama
2008. nov. 6. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszike,az uccsó válaszolónak.Megkérdeztem, de ott tartanak 2 órát,nem jöhetek haza addig.Majd megkérdem dokim mi legyen.Üdv.
2008. nov. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!