Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a terhességi cukorterhe...

Bogyo110 kérdése:

Milyen a terhességi cukorterheléses vizsgálat?

Figyelt kérdés
pénteken megyek erre a vizsgálatra azt tudom hogy meg kell innom valami cukros lötyit mindkét esetben vénábol vesznek vért amugy
2010. okt. 27. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Bemégy éhgyomorra, vesznek vért, majd kapod a löttyöt (vigyél magaddal citromot, vagy citromlét, úgy egész iható, amúgy rettentő gej).

2 óra múlva vesznek újra vért, és mehetsz haza:)

2010. okt. 27. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, mindkét esetben vénából vesznek vért. Tényleg vigyél magaddal citromlét (én citrom kifacsart levét vittem magammal egy kis üvegben), és úgy nem vészes. Amúgy ez szőlőcukor vízzel. Én azt gondolom, nem ettől, hanem inkább az eredménytől kell tartani. Nekem sajna terhességi cukorbetegségem lett, és végig diétáznom kellett és rendszeresen néztek reggeli utáni cukrot. De a lényeg, hogy a babám egészséges lett!!! Minden jót, és jó eredményeket kívánok Neked!
2010. okt. 27. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én kihánytam az egészet,rettenetes volt..ráadásul anyukámmal átmentünk plázázni amíg várni kellett a hatást,és ott,mindennek a kellős közepén:-S Szerintem vigyél magaddal vmi efféle alkalmatosságot baj esetére.Azután megmérte a nővér a cukromat,ujjbegyből,h nem e nagyon magas lett a cukrom,és úgy is volt,majd levette a vért a karomból.Végigizgultam az egészet h na most diétázhatok,meg minden,aztán kijött levélben egy teljesen normális vércukorérték..
2010. okt. 27. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
én pont kedden voltam, 8-ra értem oda, akkor levettek egy adaggal,meg megittam a lötyit, kibírható, a vége a legrosszabb :) egy óra múlva levettek még egy adaggal, majd egy óra múlva megint...
2010. okt. 28. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nödokim,hogy 1 zsemlét és 2dl tejet kell innom és rá 1 órára veszik le a vért.De akkor csak egyszer veszik le a vért evés után,elötte nem kell?
2010. okt. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!