Létezik még a mai világban olyan szülő, aki nem szeretné előre tudni a baba nemét?
Én biztos, hogy nem szeretném majd előre tudni. Minden ismerősöm, akinek ezt elmondtam, tök hülyének néz, és félek, hogy majd az orvos is annak fog. Leginkább azért nem szeretném tudni, mert nem 100%, hogy tényleg az lesz, amit mondanak. Úgyis kell készülni fiúnévvel és lánynévvel is, és semleges ruhákat meg egyéb cuccokat kell venni neki. Másrészt meg nekem tök mindegy, hogy fiú vagy lány, a lényeg az, hogy a saját gyerekem lesz.
Nem vagyok még terhes, de tervezzük.
Én nem akarom tudni, ha egyszer odajutok. Eleve kb. mindegy, mi lesz a neme, de az főleg mindegy, hogy mikor tudom meg, nekem logikusabb a születéskor, tradicionálisan :) Sokkal inkább az érdekel, hogy egészséges legyen és jól fejlődjön. Kirívóan csajos vagy fiús cuccokat úgyse akarok neki venni, legalábbis nem a biológiai neme miatt.
Nem is teljesen értem, miért fontos másnak előre a nem. Lehet, hogy személyesebb neki arra gondolni, hogy mi lesz, ha majd Laura megszületik és milyen aranyos lesz a rózsaszín masnival? Egyszerű kíváncsiság eme viszonylag fontos jellemző irányában? Passz, de nekem ilyenem nincs. Bőven elég a születéskor.
Aki emiatt hülyének néz, azt én nézem hülyének és kvittek vagyunk :)
Persze hogy létezik. Barátnőméknél 2 van, egyiknél se tudták.
Unokatestvéremnél pedig az elsőnél még mind a ketten úgy voltak, hogy nem akarják tudni, a másodiknál csak az apa "tartott ki".
Én mindkétszer akartam tudni. Nem preferencia, hanem a kíváncsiság hajtott. Azért a mai technikával, ha nem takargatja a baba, akkor 99,99 %, hogy jót mondanak. Nem kell készülni másik névvel és csak uniszex ruhákkal.
Szia, en nem tudtam az eslot sem es a masodikat sem szeretnem. Ez a ti döntésetek, masnak semmi koze hozza. Csodalatos erzes akkor megtudni mikor megszuletik. Amugy igen, en is végig tudtam, hogy kisfiam lesz, de biztos csak akkor lettem benne mikor megszuletett.
En mindig jeleztem, hogy nem szeretnek nemet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!