Titeket nem zavar "úgy is csak egésznap itthon vagy a babával nem csinálsz semmit "? Kijelentés
Csinalj valami programot amikor csak o van a gyerekkel!
Hidd el a sarkon leszel mikor hivni fog, hogy mi csinaljon
"ha lenne alkalmam ráhagynám" mi sem egyszerűbb, hagyd rá!
Az én férjem szokta mondani, de én nem sértődöm meg rajta, mert tudom, hogy igaza van. :D
'Hidd el a sarkon leszel mikor hivni fog, hogy mi csinaljon'
Ennek semmi köze ahhoz, hogy hímnemű az illető. Ha lenne gyakorlata, nyilván ugyanúgy meg tudná oldani mint a gyerek anyja. És ha egy nő kezébe adnának egy gyereket úgy hogy előtte nem sok köze volt hozzá, akkor ő is hívná a szülőket mikor a sarkon lesznek. Illetve vajon kinek a hibája az, hogy apuka eddig 1-2 napra sem látta el a gyereket? Talán ha anyuka sarkára állna, akkor nem lenne ilyen, hogy gőze sincs a saját gyerekéről 2 évesen.
Ja és nem mellesleg ugyanez fordítva is igaz, a kedves anyuka is elmehet a férje munkahelyére dolgozni egy napot, hogy megtudja milyen nehéz, lehet ő is fél óra múlva hívná az apukát. Szóval nem csak azt kéne elvárni, hogy a kérdezőt tiszteljék, ő is beszélhetne szebben a férfi munkájáról, ami nem mellesleg a pénzt hozza. Sok nő sajnos hajlamos abba a hibába esni, hogy beképzeltté válik a 'munkájára', hogy azt hiszi még az atomfizikus is csak egy kis senki hozzá képest.
Nem mondott ilyet soha a férjem, de mi a gyedet is felosztottuk, ő is volt itthon.
Én visszamentem 1,5 éves korában dolgozni, mert egy ilyen idős gyereknek már inkább gyerekek társaságára van szüksége, mint felnőttekére. És igazad van, fárasztó egész nap, a rohangálás, hangoskodás, játék, futkározás, rámolás, pakolás. Pont azért, mert egy ekkora gyerek nem érzi jól magát a négy fal között a szülőjével egész nap, minden nap. Neki változatos programok kellenek, és korabeli társaság. Neked és a kisfiadnak vagy kislányodnak is jót tenne, ha ezt belátnád.
A férjeddel pedig érdemes lenne elbeszélgetned az alapvető tiszteletről a házasságban, mert ez a hozzáállás, amit tanúsít nem vezet semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!