Titeket nem zavar "úgy is csak egésznap itthon vagy a babával nem csinálsz semmit "? Kijelentés
Nem tűrném el. Neki is részt kell vennie a gyerek körüli dolgokban.
Mondott az exem rám is hasonlót a PhD-m idején...na, az, akivel végül gyermeket vállaltam, nem végtelenül buta és nem ellenszenves gondolkodású.:)
28N
8-as:
Nem ő tart el minket ;) nekem van saját kerestem ami bőven elég rám s a picire!! Talán azért nem nagyon volt vele 1-2 napot mert dolgozik vagy pl szüleinél volt stb... És nem nézem le a munkáját de akkor talán nem kéne hozzám vágnia h én nem csinálok semmit egésznap.. (y)
Véletlenül zöld kezet adtam neked, pedig nagyon nem értek veled egyet :D
10-es:
Senki nem mondta h egésznap a 4 fal között vagyok a picivel, természetesen sokat van kint, sétálunk, játszótér, bevásárlás stb az ilyen alap dolgok meg vannak.. ;)
Rá kell hagyni, ennyi. Bár az enyém sose mondott ilyet! De tapasztalom, milyne amikor rámaradnak. Nálunk 3 van. Kórházban voltam a nyáron a picivel. Férjem szabin a két nagyobbal. Kaját intéztük, rendeltük nekik, ezt nem lehetett volna rá bízni. A többi az ő dolga volt itthon. Bár azt hiszem a főzés a legsz@rabb a legidőigényebb.
4-dik nap jöttek látogatni, szó szerint félholt volt. Azt mondta ő nem bírja :) :) Pedig nem kellett a picit éjszaka szoptatnia, mint nekem,...átaludhatta, nem kellett főznie :)
Szóval tapasztalás után hidd el megváltoztatja a véleményt. 1 napra még a főzést is bízd rá!
Utolsó igazad van :D
Tapasztalat kell hozzá h meg tudja, szóval azt hiszem egyik hétvégén rá fogom bízni :) Kíváncsi leszek
Másfél éves gyereknek még egyáltalán nem a vele egykorúak társaságára van szüksége inkább, mint az anyukájáéra, milyen hülyeség ez!!!!
Kérdező: Azért először csak egy órára bízd rá és csak fokozatosan emeld. A picinek sem tesz jót, és nem tudhatod, hogy az apukája hogyan fog hozzáállni.
Mondd meg neki, hogy te CSAK 8 órát dolgozol, én meg 24-et vagyok szolgálatban, és abból egy percet nem én osztok be szinte! Neki is tisztelnie kellene ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!