Januárban szülő kismamák hogy vagytok?
Nekünk is második baba, január 23ra vagyok kiírva 😍 sokkal sokkal rosszabbul viselem most a terhességet mint anno a fiammal...émelygés, hányinger erősen a 12.hétig, most a nagy meleggel küszködök és a cukrom is ugrál 😐 de persze mindez megéri 😊
Nemet még nem tudjuk...1 hét múlva megyünk uh-ra ,talán akkor😊
Február eleje vagyok, beleférek? :)
Első baba.
Nem tudjuk még a nemét. De neveink vannak, nagyjából fixen, 2-3ra leszűkítve (ezeket már a terhesség előtt letisztáztuk)
Lány: Izabella vagy Bella
Fiú: Dusán vagy Belián (szerb apuka :D) esetleg Dávid van még a kalapban
Tüneteim rengeteg: öklendezés, hányás, émelygés, mellfájdalom, álomkór,
néha gyomorégés. De a meleg is rátesz szerintem erre a rossz közérzetre.
Nekem első baba😍
Január 2re vagyok kiírva, és holnap tudom meg a baba nemét, eléggé izgulok😀 Pár napja kezdett el mozogni és eszméletlenül jó érzés, habár tüneteim még mindig vannak.(hányás, szédülés, fáradékonyság)
Örülök hogy írtatok és hogy ennyien vagyunk.
Írok én is magunkról 😊 nálunk a 3 baba, 1 fiú és 1 lányunk mellé érkezik. Tudjuk már a nemét is kislányunk lesz akit január 3ra várunk és Lenkének fogunk hívni.
Én kb a 14-15 héttől vagyok jól, a fáradtságot leszámítva olyan mintha nem is lennék terhes. Kivéve hogy innentől nsgyon érzékenyek a cicik, amin dob hogy a kicsi még szopizik. A 15 héten volt 1 sejtésem hogy talán őt éreztem, de egészen biztosan épp tegnap éreztem. Pocakotok látszik már?
Nekem ennél a terheseégnél nem is látszik még semmi ami fura nekem tekintve hogy többedik terhesség és az első 2nél ilyenkor azért látszott már.
Sziasztok!
-Első baba lesz
-Sajnos a nemét még nem tudjuk, de már nagyon várjuk, hogy ki derüljön
-Név
Kislány : Jázmin, Csenge
Kisfiú : Csongor, Zalán (. Ezek jöttek eddig szóba ) 😀
- Már a 14.hétben vagyok és az enyhe görcsölés, hasfeszülésen kívül már nincs tünet.
- Sajnos még nem érzem de már izgatottan várom, hogy milyen érzés lesz 😍😍
Jó baba várást csajok 🤗😘😜🤰🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!