Januárban szült/szülő kismamák adnátok tanácst, hogy a babakocsi mózeskosarát mennyire volt érdemes megvenni? Kinek milyen volt textilmózes/babakocsira csatlakoztatható mózes?
Figyelt kérdés
Mennyire használtátok ki? Én panelban lakom és január végén fogok szülni.2014. szept. 25. 19:45
1/4 anonim válasza:
Január közepén szültem, nem volt mózesünk, nem hiányzott. Vízszintesre dönthető sportrészt használtunk.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem most multifunkciós babakocsim van. A mózeskosár részét nem sokáig használtam- kb 3 hónapig. Kertesben lakunk, ha elaltattam a szabadban, utána lepattintottam a mózes részét és a hintaágyba beleültem vele. Nagyon szeretem. Ugyanez a helyzet a hordozó részével is. Nyáron, amikor pl csak babakocsiban volt hajlandó elaludni egy kattintással le tudtam venni és valamelyik szobába bevinni. Jól ki lehet használni AZ ilyen típusú babakocsikat.
3/4 anonim válasza:
Én júlisuban szültem az elsőt, de akkor is 6 hónapig mózesben toltam. Pedig teljesen dönthető a sportkocsi része, de úgy voltam vele, amíg eltűri és belefér, mért váltsak. Most meg épp decemberre várom ugyanazzal a kocsival a másodikat. Hát most meg pláne szeretném 6 hónapos koráig azt használni. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy Angliában élek, itt hűvösebb van, de főként a szél az, ami miatt mózesben jobb tartani a babákat, amíg csak lehet. Magyarba is 3-4 hónapos koráig benne tartanám legalább, főleg egy téli babánál, a telek hidegebbek magyarba.
4/4 anonim válasza:
Könyörgöm! Magyarországon!!! Egyébként teljesen igaza van az utolsónak. A mózeskosár sokkal kényelmesebb is egy kisbabának, mint a hanyatt döntött sportrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!